Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

może jakieś fotki wersji ostatecznej, chyba ze identyczna jak już kiedyś prezentowana..
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Z wygladu w zasadzie odentyczna a nie mam czym zrobic bo nie mam 2 aparatow. Ale beda nowe fotki tylko pewnie jutro.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

a ja Ciagle nie rozumiem jaki z tego jest zysk? Co z tego ze mozna trzymac w pionie jak nie mozna wyzwolic migawki tym drugim spustem (bo rozwiazanie typu przelaczenie na pilota, do mnie nie przemawia, szybciej siegne do normalnego spustu, a potem trzeba jeszcze to wylaczyc - bez sensu), potrzeby dodatkowej baterii raczej nie ma w tym aparacie. Pozostaje tylko wyglad PROFI i pewnie lepsze trzymanie - za duzo to 400,- IMO ale kazdy ma wlasne zdanie.
    Mariusz Hajdarowicz

F801s Nikor 24-50, S 70-300APO, 50 1.8, no i D70 KIT przybyła SB800

Domyślnie

Sa imprezy gdzie tylko sie robi piony. Jakbys robil 3 dni z rzedu po 7 godzin fotki to doecenisz druga baterie i ten spust na IR. NAwet ze jest przelaczany by mi nieprzeszkadzalo. Czemu ??Bo tylko 10 zdjec zrobilem w poziomie
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Bo tylko 10 zdjec zrobilem w poziomie
    no chyba ze
    Mariusz Hajdarowicz

Domyślnie

Do tego caly turniej robilem VRka. Wywazenie to naprawde potrzebna rzecz. Mysle ze te 400 zl warto dac za tyle
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

no to sorry, nie wziolem pod uwage zastosowan bardziej ukierunkowanych i ludzi co zarabiaja na fotografii- moje podejscie byle od strony przecietnego uzytkownika - nie zawodowca,

pozdr i milego focenia z gripem
    Mariusz Hajdarowicz

Domyślnie

A nie ma ktos pojecia, jak sie ten grip spisuje z D70s?

Mam 2 wyjscia (koniecznie chce uzywac obu spustow naraz - odpada przelaczanie):

Czekam na nastepny grip (dedykowany do D70s), laczony z puszka przez miedziany kabelek, wtykany wlasnie w gniazdo wezyka

lub

kupuje ten i sam go przerabiam (nie wiem jak jest zrobiony ten wiec nie wiem na ile to mozliwe), zeby wcisniecie spustu nie odpalalo jakiejs diody przed swiatlowodem, tylko zwieralo odpowiednie przewody...

A nie powiem - dla mnie grip to duuuza wygoda...

Pomysly?

Ps. W tym gripie przycisk jest jedno czy dwupozycyjny? Nie wiem jak jest rozwiazany pilot wiec pytam

Domyślnie

Przycisk jest jednopozycyjny. Musial bys go wymienic ale to nie powinno byc problemem.
    Pozdrawiam Karol

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów