1 ma dla mnie fajny kadr, ale wolalbym ja w deko cieplejszej tonacji, cos jak 2.
Szukaj
1 ma dla mnie fajny kadr, ale wolalbym ja w deko cieplejszej tonacji, cos jak 2.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Oba na Twoim jak zwykle b.dobrym poziomie, osobiście wybrałbym jedynkę, niemniej jak wspomniał Paweł niebo do poprawki!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dwójka ,dla mnie,znacznie lepsza technicznie i kolorystycznie..Podoba mi się.
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Obie foty wg mnie należą do udanych kadrowotak jak wyżej pisano, niebo na jedynce ciut rozjechane
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Przyjelem do wiadomosci... przysiade jeszcze raz nad tym niebem... w chwili obecnej nie mam za bardzo czasu ale poprawie! Obiecuje. Musze skoncentrować sie na detalach...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
a mi sie pion podoba bardzo ! ...w poziomie z niebiem rzeczywiscie cos nie tak , tylko potwierdzam.
Obie ładne, ale do mnie także lepiej trafia nr 2
Seba, może coś jest nie tak z moim monitorem, ale nadal mam wrażenie, że rozjaśniasz cienie zbyt mocno... Większe rozgraniczenie ciemnych i jasnych partii zdjęcia, wpłynął by na lepszy odbiór Twoich prac.
Ale to tylko taka sugestia z mej skromnej strony
PZDR!
Hubert to nie z twoim monitorem cos nie tak... to moj monitor...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami