Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kzkzg Zobacz posta
    Ale chyba w sytuacji awaryjnej to motor kladziesz na prawy bok. O ile zdazysz o tym pomyslec.
    W całej mojej przygodzie motocyklowej wypierdzieliłem się tylko raz i akurat na lewą stronę ( wymusił pierwszeństwo inny motocyklista ). Ale to oczywiście przypadek.

Domyślnie

Ja sobie przewiozłem w plecaku na kanapie (przypięty pająkiem) 70-300VR i mi się zepsuł od wstrząsów, a był między ubraniami, więc miał miękko. Tak że nie polecam takiego transportu. Od tamtego czasu jeśli mam sprzęt foto w plecaku, to tylko na plecach. W tankbagu nie próbowałem jeszcze wozić, bo nie wydaje mi się to dobre - w końcu kanapa jest bardziej miękka niż bak .

Cytat Zamieszczone przez kzkzg Zobacz posta
    Tez rozkminialem ten problem niedawno i doszedlem do wniosku ze najbezpieczniejszy bedzie tankbag. Z tym ze fajny bylby taki, ktorego mozna by bylo go odpiac i zalozyc na plecy. Produkuje ktos cos takiego?
    Mam taki: http://www.oxford-shop.co.uk/item3124.htm - nie można go przerobić na plecak, ale ma zwijany długi pasek, na którym można go nosić na ramieniu jak torbę.
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Domyślnie

Używam tego plecaka http://www.tamrac.com/5547.htm. Wolę wozić sprzęt na plecach niż na baku czy kanapie, ponieważ takie rozwiązanie jest wygodniejsze, poza tym przy poważnym szlifie nie ważne, czy aparat jest na plecach, czy na moto.
    A tak na marginesie, to obiektywy nie są takie podatne na zniszczenia dwa sezony temu przeleciałem przez kierownicę na plecy, w plecaku miałem D60 z kitowym 18-55 i o dziwo obiektyw działa do tej pory, choć silnik czasem ma problem z ustawieniem ostrości, aparat wyszedł bez szwanku

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów