Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Alpy

Domyślnie Alpy

Ich austryjacka część. Po lewej pod chmurką najwyższy szczyt Austrii - Grossglockner

Domyślnie

Kadr jest ok, a że pokazane w nim są ośnieżone szczyty to już mi się podoba

Domyślnie

dziękuję za odwiedziny i komentarz

Domyślnie

Mnie się podoba. Bardzo ładna gra świateł i cieni, dobry kontrast. W kolorze też byłoby niezłe, wyobrażam sobie, że niebo było soczyście błękitne.

Domyślnie

faktycznie błękit był bardzo błękitny Te kilka chmurek to wszystko, no i oczywiście wiatr i -14 stopni

Domyślnie

jako ciekawostkę podam - osoby które nie lubią górskich wspinaczek - mogą autem podjechać tam

http://www.grossglockner.com/
    NX2-D300s

Domyślnie

Ładny kadr, i BW też porządne, dobrze się na to patrzy.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kadr OK, ale zdjęcie jest nieostre. Albo źle wyostrzyłeś, albo było na wstępie nie ostre lub też imageshack tak zdegradował zdjęcie.

Z chęcią też zobaczyłbym jeszcze trochę prawej strony. Generalnie lubię krajobrazy w formacie a'la panorama |___|
    Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)

Domyślnie

Dla mnie troche za ostre swiatlo. Ale ogolnie jest fajnie. Przyjemnie spojrzec. Byloby lepiej jakbys zlapal w kadrze jakiegos ludzika lub kilku dla odddania skali.
    No ale przyjemny gorski fot.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Warunki może zbytnio nie rozpieszczały, ale zawartość kadru, jak i sposób prezentacji całkowicie to mz rekompensują .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów