Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie

Nie jest źle . Fajny kolor wyszedł ale popracowałbym jeszcze nad niebem i woda żeby je przyciemnić i dodać kontrastu . Teraz to wygląda trochę mdłe w porównaniu z ziemia .

maniak666
    Gość

Domyślnie

To pewnie kwestia lapka, na ktorym ogladam to zdjecie, ale cos mi nie pasuje z ta "polewa". Nie kojarze az tak mocnych brazow w tym miejscu. Chyba ze tak zamierzales to podac. I mam nieodparte wrazenie mocnego przeostrzenia pierwszoplanowej trawy- wrecz skrzy. A moze zmrozona? Uwagi Zazy chyba sluszne.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

I słusznie Andrzeju, że nie kojarzysz, ponieważ w tym miejscu nie było Ci dane być. Wszelkie uwagi przyjmuję i spróbuję zrobić z nich użytek.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrm100 Zobacz posta
    I słusznie Andrzeju, że nie kojarzysz, ponieważ w tym miejscu nie było Ci dane być. Wszelkie uwagi przyjmuję i spróbuję zrobić z nich użytek.
    A gdziez to jesli mozna wiedziec. Bo cos mi sie zdaje widok znajomy jakby.

Domyślnie

To jest po drugiej stronie tej rzeczki między Beachy Head i Seaford.

maniak666
    Gość

Domyślnie

A to bywalem. Tylko w czasach "kompaktowego pstrykania". Calkowicie nieswiadomego.

Domyślnie

Pozwoliłem sobie w pogrzebać przy tym zdjęciu... tu jest. Na pewno to nie szczyt możliwości ,ale są w nim możliwości ukryte których chyba nie chcesz pokazać.

Domyślnie

moim zdaniem nd8 poprawiłby niebo i wodę... Ogólnie bardzo ciekawe miejsce, interpretacja Jaro ożywiła Twój kadr zdecydowanie...

Domyślnie

Jaro, zapewniam Cię, że jak najbardziej chciałbym, lecz umiejętności jeszcze nie te. W marcu minie rok jak zacząłem przygodę z aparatem. Mam nadzieję, ze nim minie kolejny, będę wyciągał z kadrów zdecydowanie więcej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów