Szukaj
Nie jest źle . Fajny kolor wyszedł ale popracowałbym jeszcze nad niebem i woda żeby je przyciemnić i dodać kontrastu . Teraz to wygląda trochę mdłe w porównaniu z ziemia .
To pewnie kwestia lapka, na ktorym ogladam to zdjecie, ale cos mi nie pasuje z ta "polewa". Nie kojarze az tak mocnych brazow w tym miejscu. Chyba ze tak zamierzales to podac. I mam nieodparte wrazenie mocnego przeostrzenia pierwszoplanowej trawy- wrecz skrzy. A moze zmrozona? Uwagi Zazy chyba sluszne.
Pozdrawiam.
I słusznie Andrzeju, że nie kojarzysz, ponieważ w tym miejscu nie było Ci dane być. Wszelkie uwagi przyjmuję i spróbuję zrobić z nich użytek.
To jest po drugiej stronie tej rzeczki między Beachy Head i Seaford.
A to bywalem. Tylko w czasach "kompaktowego pstrykania". Calkowicie nieswiadomego.
moim zdaniem nd8 poprawiłby niebo i wodę... Ogólnie bardzo ciekawe miejsce, interpretacja Jaro ożywiła Twój kadr zdecydowanie...
D3100 18-105 VR
http://widzianezpowietrza.pl
Jaro, zapewniam Cię, że jak najbardziej chciałbym, lecz umiejętności jeszcze nie te. W marcu minie rok jak zacząłem przygodę z aparatem. Mam nadzieję, ze nim minie kolejny, będę wyciągał z kadrów zdecydowanie więcej.
Skontaktuj się z nami