Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Climbing Girl - Ola

Witam ponownie,
    po zapowiedzi pełny set z sesji z Olą. Sesja została zrealizowana na ścianie wspinaczkowej. To pierwsze kroki z błyskaniem i obróbką, więc sugestie mile widziane.

1.

2.

3.
    Ostatnio edytowane przez sruba ; 03-02-2012 o 00:39 Powód: nieładowanie zdjęć

Domyślnie

Modelka ładna i wysportowana, co pasuje do pomysły sesji. Ale takie miejsce też wymaga dynamiki, więc ciekawy jestem reszty zdjęć...

Domyślnie

Wszystko fajne tylko za mało się na zdjęciach dzieje, nie widać po modelce, że trenuje. Takie wrażenie "sztuczności".

Domyślnie

moim zdaniem trochę za wąskie plecy jak na "climbing girl". brakuje mi brudu trudu i znoju treningu. osobiście uważam, że ściana wspinaczkowa nie jest najlepszym miejscem do zdjęć moda/glamour. poza tym mi sie podoba. na 3 trochę za gładko na twarzy.
    D90 N18-70 N35/1.8 N50/1.8 sb-25 C420EZ

Domyślnie

Troszkę taka smutna bidulka wyszła. Efekt sesji bardziej przypomina sesję portretową, zdjęcia mało mówią o wspinaczce.

Domyślnie

Fajnie się zapowiada. Daj coś ze ścianki
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Dzięki za uwagi, nie chciałem na razie robić dynamicznych bo to pierwsze kroki i moje i modelki w tego typu fotografii, chciałem najpierw ogarnąć światło. czarekk, zdjęcia ze ścianki to raczej nie ten dział, do sportowych. Zajrzyj na www.kotlownia.org , galeria, jest sporo, nie tylko moich.

Domyślnie

I ona się w tych sandałkach wspina?

Uprawnienia umieszczania postów