Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Traffic

Domyślnie Traffic

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Genialnie uchwycona chwila, gratuluje!
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Woytku swietnie wszystko poukladales, a ze miales tylko chwile na zrobienie zdjecia ukazuje Twoj fotograficzny kunszt Bardzo mi sie podoba!

Domyślnie

Chylę czoła, sprzedaję sprzęt i biorę się za uprawianie ziemi. Bardzo mi się to podoba, kwintesencja reportażu.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Noo... Jakby to określić...? Znakomite chyba? Widzę, że z kolegi, to taki "Paganini" aparatu. Maestria.
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

Ładnie się "wstrzeliłeś"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Ładnie się "wstrzeliłeś"
    O to, to, to… Cudowny wieloplan (lusterko!) -- jak dobrze poukładany to tworzy naprawdę dobre zdjęcie. I tak jest w tym przypadku.
    Ale za tę sieczkę w tle (chaszcze), która rozprasza, przeszkadza w odbiorze i odciąga wzrok od motywu głównego… biłbym po łapach! Zwłaszcza, żeś podbił tam jeszcze kontrast.

PS Za to chmurki ładnie wyciągnięte.
    PPS A tytuł okropny.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Disco-polo reportażu. Takie słowa mi się nasunęły na myśl. Mnie osobiście forma nie przypadła do gustu, ale klatka jest ciekawa niewątpliwie i warta uwagi. Ładnie sama opowiada kawałek historii. Można się zastanowić, czy forma nie wyrasta ponad treść w zdjęciu reporterskim, ale... Może nie? Ma specyficzny styl i jeżeliby koknsekwentnie go utrzymać w większym cyklu zdjęć - może by się przyjął.

Uprawnienia umieszczania postów