Szukaj
Suski jest wariatem, nie ma co. I farciarzem przy okazji. Po takiej glebie skończyć tylko ze złamaną nogą... Pierwsze zdjęcie lepsze od sekwencji - lot tam wygląda mniej potężnie i brakuje w niej ciągu dalszego. Na 2 za duża głębia, zlewa się chłopak z drzewami mimo różnicy kolorów.
man, z mniejszą głębią nie ogarnęłaby sekwencja, co najwyzej mozna miec w tym przypadku zastrzezenia do kadru, ze drzewo w tle
sama akcja zniszczyła mnie zupełnie, nie znam Suskiego ale chcialbym wiedzieć co koleś ma w głowie:P
pierwsze foto urywa wszystko co się da, jeden z tych przypadków co po pierwszym spojrzeniu sie myśli, że to musi być fotoszop![]()
Ebeb rozumiem o co Ci chodzi, ale przy tej ogniskowej nie realne jest uchwycenie ostrego ridera na środku i np. pierwszego z lewej (dlatego sekwencje przeważnie robi się na wyższych przysłonach), ale przyznaje, ze wg mnie też się trochę zlewa. No ale cóż, zmieniałem wtedy miejsce więc nie do konca jest tak jak chciałemA ciągu dalszego sekwencji brakuje oczywiście z mojej winy bo jak zobaczyłem na jakiej wysokości zgubił rower to od razu zacząłem biec na dół. Dzięki za komentarze.
Ostatnio edytowane przez grafo ; 03-02-2012 o 15:01
Przyjemny klimat szaleńczych wyczynów bajkera, sekwencja może lepiej z boku ?
Skontaktuj się z nami