Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Portret.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Chłopie rozbawiłeś mnie do łez - masz w piernikowie PIWO u mnie
    Amator N d700, N d70s, N 24-70 f/2.8G ED AF-S, S 120-400 f/4.5-5.6 APO DG OS HSM, SB-900

Domyślnie W jakim celu ...

zrobiłeś to zdjęcie? Próbowałem odpowiedzieć sobie na to pytanie. Zawsze przecież coś się chce pokazać, przekazać, podkreślić, zaciekawić, zapamiętać itd......
    BsK1 - bez urazy, ale doszedłem do wniosku, że uniesione ramię dziewczyny (zresztą b. atrakcyjnej) i nienaganna depilacja, pokazana z tej odległości to może słabo ukryty motyw przewodni. Pomyślałem, że pewnie robisz jakąś reklamę i stąd taki pomysł ukazania tematu. Idąc więc tym tropem. Taka jest moja sugestia obrobienia i przerobienia tego zdjęcia. Oczywiście można polemizować z hasłami, nie mogę też być pewien branży, bo akurat być może chcesz reklamować antyperspiranty, no ale zawsze to jest jakaś koncepcja, którą swobodnie możesz dalej rozwinąć. Jeżeli chodzi o techniczne aspekty, to mieszanie kanałów w BW. Mam nadzieję, ze pomogłem...
    Jeżeli jednak to nie jest materiał do reklamy :/, to moim zdaniem sensowne sugestie kadrowania zaproponował kolega mOSAd ...

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez yaroN ; 04-02-2012 o 16:45
    ... sprzęt do robienia zdjęć i nie tylko

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Wydrukowac i przerobic w niszcarce do dokumentow.

Domyślnie

moja propozycja
    pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Ostatnio edytowane przez Andrzej Olender ; 12-02-2012 o 13:12
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

do mnie przemawia zdjecie obrobione przez nimnull

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów