Close

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 125

Domyślnie

Bosz, wizualnie – koszmar. Marc Newson może jednak powinien pozostać przy projektowaniu mebli, czy innych garnków. Funkcjonalnie i ergonomicznie – cienizna. Pentax poszedł na najgłupsze kompromisy z możliwych. Jakość fot z pewnością będzie więcej niż zadowalająca, podstawowe pytanie brzmi, czy Pentaxowi udało się wymyślić coś oszałamiającego w dziedzinie detekcji kontrastu.
    Nowa 40 mm niby fajna, ale nie mogę doczekać się testów pokazujących jak sobie radzi z dystorsją i równomiernością ostrości.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Szkło cienizna, aparat masakryczny - wygląda jak plastikowa tandeta dołączana do dziecięcych gazetek. No ale skoro wyszło to spod ręki tak znamienitego projektanta (kto to qwa niby jest?? ) to nie omieszkam zakupić aby błysnąć w towarzystwie Jeszcze jakiś z cekinkami swarowskiego projektu Armaniego i oszaleję ze szczęścia.
    Czy producenci mają ludzi już za skończonych debili czy tylko ja mam jakieś dziwne wrażenie...?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Ale to jakaś nowość? Chyba że w filmach
    Chodzi mi o to ze na pokrętle, ale tak, przyznaję - nie jestem na bierząco
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Mysle ze o tym marzyli tutejsi nikoniarze - zeby ich kultowego 35/1.8 przypiac do malego korpusu z AF, na ktorym na codzien zapiety jest szerokokatny nalesnik.
    "K-01" i "maly korpus z AF" to raczej antonimy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    No te naleśniki to jest swietna rzecz u Pentaxa, szkoda ze nie robią takich dzie indziej i tylko 45/2.8 jest standardem..
    Zobacz ile wchodzi w głąb bagnetu, dodaj odległość rejestu i już raczej nie ma naleśnika.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koniecpolska Zobacz posta
    Zobacz ile wchodzi w głąb bagnetu, dodaj odległość rejestu i już raczej nie ma naleśnika.
    Fakt straszna krowa się z tego robi..

Völkchlor

Domyślnie

Boże, jaki koszmar.
    Ten projektant jest skończony.
    Potwór, brzydal, dno.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    Ten projektant jest skończony.
    Abstrahując od opinii o wyglądzie (którą zresztą podzielam), to myślę, że ubawiłby się doskonale porównując powyższe stwierdzenie z wpływami na swoje konto
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Jak aparat zaliczy klapę, spadnie liczba zamawianych projektów.
    Imo ten Pan w branży foto przegrał na starcie...
    Podobno koledzy z forum pentaxa planują zbiorowe sepuku.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów