Jeżeli myślisz, że kojarząc moje wypowiedzi ze sferą wydalniczą, twoje argumenty staną się bardziej przekonujące - błądzisz.
Fakt, to oczywiste. Ale naprawdę nie wiem, po co wygłaszasz tę tezę, której ani ja, ani nikt z obecnych nie podważył, ani nie zamierza podważać.
To prawda. Ale jaki to ma związek z tym co napisałem?
Napiszę raz jeszcze w czym rzecz - jeśli dla kogoś przy wybieraniu sprzętu prymarną kategorią jest PEŁNOŚĆ SYSTEMU i ktoś taki mając do wyboru X-Pro1 albo K-01 wybiera ten pierwszy, to znaczy że stracił kontakt z rzeczywistością. Do X-Pro1 możemy na razie podczepić trzy obiektywy. I to wszystko. Do K-01 produkuje się w chwili obecnej blisko setkę szkieł, w tym fish-eye, różnej maści zoomy, stałki, itp, itd., z tuzin lamp błyskowych, gripy, mieszki, adaptery itp itd. Że nie wspomnę o setkach modeli szkieł z bagnetem K, które nie są już produkowane, ale funkcjonują na rynku wtórnym.
I tyle.
P.S. qbic, nie dyskutuję z ludźmi, którzy KOMPLETNIE nie ma pojęcia na temat kwestii, o którym pragną rozmawiać. Zajrzyj do tego wątku: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=183655 Polecam linki z ostatniego postu w tamtym wątku.
I wrzuć kolejne zdjęcie faceta walizką. Będziemy mieli merytoryczny argument "a la qbic"...
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami