jak dla mnie zdjęcia super aczkolwiek podzieliłbym auto "sportowe" od tych "nie tuningowanych"
Szukaj
jak dla mnie zdjęcia super aczkolwiek podzieliłbym auto "sportowe" od tych "nie tuningowanych"
D7200, TOKINA 11-16 i takie tam..
Bardzo fajna galeria - też jestem FAN-atykiem tych starych pierdów
pes
że set przyjemny, a auta boskie, wątku nie wywalę, bo szkoda.
ale proszę Cię abyś z tych 16 zdjęć wybrał 10 najlepszych twoim zdaniem i podał numerki.
to powywalam z pierwszego postu.
zwłaszcza, że podałeś linka do większej ilości zdjęć.
p.s.
dla przypomnienia:
17. Maksymalna ilość publikowanych zdjęć w jednym wątku - 10. W działach: "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna", "fotografia okolicznościowa" dopuszcza się publikację do 15 zdjęć w jednym wątku. Wszystkie muszą być numerowane (nad zdjęciem) by ułatwić ich komentowanie innym użytkownikom. Wątki z większą ilością zdjęć będą usuwane bez podania przyczyny. Dopuszcza się w wątku dodanie zdjęcia zmodyfikowanego przez autora lub zasugerowanego przez innego uczestnika dyskusji.
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Paweł, z tych co pozostały poza 9ką i różowymi odcieniami na mustangu (15 i 16) "kupuję" wszystkie. Podoba mi się jak sobie dokumentalnie/reportersko radzisz z tą 50ką, widać progres. A Saab (10.) po prostu mistrzostwo, innymi słowy lodzio miodzio
No ew. na 11 bym rozważał zmianę koloru na ten najszybszy czyli czerwony, byłoby z pazurem.
12 powoduje usmiech, super.
caly set porzadny i trzyma poziom (procz 9, jak z otomoto- na czesci). pozdrawiam
Skontaktuj się z nami