Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Przypominacz

Domyślnie Przypominacz

Zdarza się, nawet dość często, że siedząc przy kompie coś mi wpadnie go głowy a potem oczywiście zapominam. Dlatego przydał by mi się jakiś program lub rozszerzenie do Firefoxa w którym mogę sobie zapisać notatkę i ustawić alarm lub nawet wysłanie maila z przypomnieniem. Springpad dawałby radę ale nigdzie nie znalazłem właśnie opcji przypomnienia. Znacie takie bajery ?

Domyślnie

O chętnie przyłączę się do prośby. Chociaż u mnie to i mail czasem zaginie :P
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

jeśli używacie gg to infobot ma taką funkcje
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

A jak nie używamy GG?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    To kalendarz googlowy ją ma...
    I to jest chyba najlepsze rozwiązanie. Dostępne z każdego miejsca, nie tylko na kompie.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

I wysyła przypomnienia SMS
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    I wysyła przypomnienia SMS
    Za darmo.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Z googla nie korzystam. Chodzi mi bardziej o coś co będę miał pod ręką cały czas. Klikam i mogę podejrzeć co zapisałem. Reminder mi jakoś nie podpasował

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów