Szukaj
Według mnie nie będziesz obiektywna. Na forum lepiej sprzedają się autoakty (i zaraz takie głosy się odezwą pewnie)! Chociaż Novika swego czasu trochę tu namieszała... Dawaj portrety bez auto, a na siebie daj spojrzeć komuś innemu - jego oczami.No chyba, że baaaaardzo chcesz doskonalić autoportrety. Ale według mnie na to jeszcze ciut za wcześnie. Z obserwacji wnoszę, że kobiety patrzą na siebie kompletnie inaczej niż osoby postronne, co bardzo utrudnia autoportretowanie i zawęża je do niewielkiego repertuaru akceptowalnych min i póz. Chociaż muszę przyznać, że powyższe zdjęcie ze stereotypami ma niewiele wspólnego i to dość odważne pierwsze autko.
Hmmm, może zbyt pochopnie wyciągam wnioski? Już o samym zdjęciu dam się jednak wypowiedzieć innym, żeby nie zapeszać.
![]()
Świetnie skadrowane, podoba mi się też oświetlenie. Super portrecik... Pozdrawiam![]()
az sie prosi o kwadracik - ciął bym dół bo wyglada nieproporcjonalnie do głowy - tak jak by nie twój, a po za tym nic szczególnego nie wnosi - i bedzie gitara przynajmniej dla mnie
Piękna kobieta z Ciebie KoralFajne auto
![]()
I am a Nikon girl
Skontaktuj się z nami