Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Auto

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie Auto

Ostatnimi czasy autoportretów dużo, dam więc i swój Wszystkie opinie mile widziane

Domyślnie

Według mnie nie będziesz obiektywna. Na forum lepiej sprzedają się autoakty (i zaraz takie głosy się odezwą pewnie)! Chociaż Novika swego czasu trochę tu namieszała... Dawaj portrety bez auto, a na siebie daj spojrzeć komuś innemu - jego oczami. No chyba, że baaaaardzo chcesz doskonalić autoportrety. Ale według mnie na to jeszcze ciut za wcześnie. Z obserwacji wnoszę, że kobiety patrzą na siebie kompletnie inaczej niż osoby postronne, co bardzo utrudnia autoportretowanie i zawęża je do niewielkiego repertuaru akceptowalnych min i póz. Chociaż muszę przyznać, że powyższe zdjęcie ze stereotypami ma niewiele wspólnego i to dość odważne pierwsze autko. Hmmm, może zbyt pochopnie wyciągam wnioski? Już o samym zdjęciu dam się jednak wypowiedzieć innym, żeby nie zapeszać.

Domyślnie

Świetnie skadrowane, podoba mi się też oświetlenie. Super portrecik... Pozdrawiam

Domyślnie

az sie prosi o kwadracik - ciął bym dół bo wyglada nieproporcjonalnie do głowy - tak jak by nie twój , a po za tym nic szczególnego nie wnosi - i bedzie gitara przynajmniej dla mnie

Domyślnie

Piękna kobieta z Ciebie Koral Fajne auto
    I am a Nikon girl

Domyślnie

czy to Twoj naturalny kolor wlosow?

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CathyNoo Zobacz posta
    Piękna kobieta z Ciebie Koral Fajne auto
    Dziękuję

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    czy to Twoj naturalny kolor wlosow?
    Nie ale jak tak patrzę na siebie teraz to mi się kojarzy Wielki Ptak z Ulicy Sezamkowej w wersji fiolet
    Ostatnio edytowane przez koral ; 31-01-2012 o 16:16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koral Zobacz posta

Nie ale jak tak patrzę na siebie teraz to mi się kojarzy Wielki Ptak z Ulicy Sezamkowej w wersji fiolet
    o widzisz... trafnie podsumowany autoportret

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koral Zobacz posta
    Oj tam,oj tam
    I am a Nikon girl

Uprawnienia umieszczania postów