23 lipiec 2011 okolice Gualachulain. Kompletna pustka na jakikolwiek opis.
Nikon D200 | Sigma 10-20mm @ 10mm | f/22 | ISO100 | 25 sek.
Szukaj
23 lipiec 2011 okolice Gualachulain. Kompletna pustka na jakikolwiek opis.
Nikon D200 | Sigma 10-20mm @ 10mm | f/22 | ISO100 | 25 sek.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ta fotografia zatrzymała mój wzrokNie masz może ujęcia panoramicznego?
Panoćku, ja wiem że lubisz piony, ale tutaj poziom aż sie prosi, ten dół nie wnosi nic fajnego ani ciekawego , za to światło - jest the best.
Fajnie, mi akurat te wzorki na dole się podobają, za to osłabia przycięta górną częścią ramki chmurka.![]()
LED ZEPPELIN
No I bardzo przyjemnie. Bardzo mi sie podoba dol zdjecia z tymi "wzorkami" na wodzie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Wnosi, wnosi i to dużo, po pierwsze perspektywę, to pion a racji tego przestrzeń jest już mocno ograniczona, po drugie na samym dole jest fajny motyw nie ma tam pustki wody, całość wykończona górami w głębi kadru i ładną kolorystyką, jak do tego dodamy ładne światło które się kładzie na górach, i ich odbicie to mamy bardzo fajną fotę![]()
To moja opinia mości Harbie, i po przeczytaniu Twojej - nie zmieniam swojej.
A ja sie tylko po zachwycam. Wiem ze kadr jest dobrze wyszukany, technicznie 90% Nikoniarzy nie dojdzie do tego co osiągnął Seba. Dla mnie to uczta dla oczu i duszy.
A po cholere cokolwiek pisac. Obrazek ma chyba sam opowiadac. I opowiada. Znajac Twa milosc do pionow-rozumiem ze na pierwszy ogien poszedl. Ale za Locterem i kolegami-apel o jak najszybsze odkurzenie poziomu. Choc pion zacny.
Wzorek na wodzie-swietny a i kolorki i swiatlo i kadr-podobaja sie.
Skontaktuj się z nami