Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: zimowo

Domyślnie zimowo

Mimo przeziębienia wyskoczyłem na chwilę, bo słonko zawitało, ale -16 stopni też było

1.

2.

3.
    Ostatnio edytowane przez darek_d ; 28-01-2012 o 19:45
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Ladnie powadzona linia horyzontu, szczególnie 1 i 3 mi się podoba. Widać ten mróz, warunki miałeś gites i obróbka cool
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

U mnie dwójka wygrywa, niby pusto, ale światło bardzo przyjemnie daje po oczach.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Mam wrażenie, że każde z tych zdjęć byłoby lepsze gdybyś nieco obniżył obiektyw, zwłaszcza na 1 i 2. Ponadto moim zdaniem 1 dobrze by zrobiło lekkie ciecie z prawej strony, a dwójce z lewej....
    Nikon

Domyślnie

Ja kupuję tylko jedynkę na której swojska droga doprawiona płotem i drzewem daje nam swojski krajobraz
    Dwójka i trójka w mojej ocenie ma zbyt słaby motyw , na dwójce mz. sama przestrzeń to zbyt mało, trójka kadrowana ze zbyt dużej odległości mz. właściwsze byłoby przybliżenie w kadrze drzewa z zaakcentowanym słoneczkiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Ja kupuję tylko jedynkę na której swojska droga doprawiona płotem i drzewem daje nam swojski krajobraz
    A ja jeszcze dodam, ze niepotrzebnie narobiles tych sladow cofajac sie o 5 krokow... ale generalnie bardzo fajnie sie oglada...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jedyneczka prowadzi w tym secie , ale nie mowie ze pozostale sa zle .

Domyślnie

Jak dla mnie 1 i 3 , na 3 fajne swiatlo i te slady tak prowadza do drzewa .Podoba sie .

Uprawnienia umieszczania postów