Szukaj
Bardzo radosna dziewczyna tam na pierwszym, podoba mi się. Ciekawe twarze ludzi na 2 i 3. Czwarte nic do mnie nie mówi, piąte przeciętne. Na szóstce świetnie chwycony moment. Na siódemce znowu jakoś nieszczególnie cokolwiek ciekawego widzę. Ostatnie super, ciekawy chwyt i jeszcze ta kontynuacja dziura-nos
4 do mnie gada i jest chyba najbardziej w tym zestawie street'owa, 7 byłaby fajna gdyby było inne kadrowanie pana fotografa -zbędny rowerzysta.
3 to już niemal klasyka tego wieku. Bez kontekstu i reportażu społecznego niestety sama w sobie się nie obroni za bardzo. Ale to dobra klatka. Można ją wpleść w portfolio, gdzie z innymi stworzy całość.
4 najlepsza z zestawu. Bardzo ciekawie wypatrzona para plus "polska" kompozycja. Fajne zdjęcie z jajem.
6 z ambicjami, ale nie do końca się tu wszystko w kadrze ułożyło po myśli.
5, 7, 8 - kosz.
1 i 2 - niekoniecznie, ale ujdą.
Dla mnie tylko czwórka.
2,3,5 i 8 mogłyby być jedną z klatek jakiegoś dokumentu/reportażu o tych konkretnych osobach (tyle, że wtedy to już nie street), tak jak są, w tym secie - nie są dobre.
Dzięki za komentarze, pomocne jak zawsze
4 jest też moim ulubionym w zestawie - planowany kadr był inny ciut ale nie poszło po mojej myśli niestety![]()
Ta babcia, z zaciętą twarzą krocząca po drodze życia, najlepsza. Wbrew opinii ogółu uważam nr 4 za niewykorzystaną sytuację. Może trzeba było dłużej poczekać...?
sprzęt: fotografuję sercem
Dla mnie czwórka najlepsza, jest przekaz. Zdjęcia robione analogiem czy konwersja do bw ? BW bardzo mi się podoba, ja cały czas walczę z dobrą konwersją do BW, z różnym skutkiem.
Za tą minę zdjęcie z babcią dla mnie wygrywa![]()
Skontaktuj się z nami