z moim komputerem w kosmicznej technologii znowu cos sie dzieje. Chodzi o komputer stacjonarny. Problem polega na tym, ze komputer obcina mi czesc okienek od programow. Ciezko jest mi to wyjasnic, ale wyglada to tak jak bym nie mial w pelni wyswietlonego okna aplikacji. Program obrysowuje czesc pola roboczego zabierajac mi np. symbol zamykania okienka... Sam rysuje sobie obszar ktory skaluje niepoprawnie to pole ktore powinno byc otwarte i dostepne. Tak przyciety program moge minimalizowac i przesuwac jednak nie zwieksza mi sie obszar roboczy. System to poczciwy XP a komputer pracuje na dedykowanej karcie graficznej. Program o ktorym mowie to jeden jedyny z takimi dolegliwosciami. Dodam jeszcze, ze jest to aplikacja instalowana z oryginalnej plyty dodawanej przez producenta. Ten sam program instalowany na innym komputerze dziala bez zajakniecia i bez przycietego obszaru roboczego. Sterowniki od grafiki przeinstalowane. Co tu zrobic dalej?![]()
(za brak polskich znakow przepraszam ale pisze na telefonie bez polskiej czcionki)
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami