Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Zachodzące

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zachodzące

"Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

widzę w tym zachodzie początek czegoś groźnego... co nastąpi zaraz po nim i przyjdzie od lewej...
    fajnie udał się klimat
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

c-man
    Gość

Domyślnie

Ciekawe...Gdzie mieszkasz,bo ze zdjęcia wynika że to za kołem podbiegunowym, gdzieś w tajemniczej fińskiej wioseczce...Fajne!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clostermann Zobacz posta
    Ciekawe...Gdzie mieszkasz,bo ze zdjęcia wynika że to za kołem podbiegunowym, gdzieś w tajemniczej fińskiej wioseczce...Fajne!!!

ciepło, ciepło.......
    Mój niekomercyjny link

Smile

karolinka błagam bez urazy ale mi sie ta fotka nie podoba jest jak dla mnie taka lekko nijaka , błagam nie bji za szczerośc ale po co mam cię okłamywc lub udawac ze widze to inaczej

pozdrawiam i czekam na cos dla mnie OK!
    --------------------------------------
    D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wertus Zobacz posta
    karolinka błagam bez urazy ale mi sie ta fotka nie podoba jest jak dla mnie taka lekko nijaka , błagam nie bji za szczerośc ale po co mam cię okłamywc lub udawac ze widze to inaczej

pozdrawiam i czekam na cos dla mnie OK!
    --------------------------------------

eee....yyyy.... a czy ja kiedyś kogoś pobiłam czy okrzyczałam, bo mu się moje foto nie spodobało...?
    Nawet gdybym chciała, to nie sposób tylu obic, ilu jest zniesmaczonych/zdegustowanych moimi gniotami....praktyczna jestem więc bicia zaniechałam....

PS. I tak Cię lubię, bo napisałeś - chociażby cokolwiek, nawet jeśli niepochlebnie
    Mój niekomercyjny link

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    PS. I tak Cię lubię, bo napisałeś - chociażby cokolwiek, nawet jeśli niepochlebnie
    Ojej, to w takim razie i ja się wpisuję!
    Ale nie będzie niepochlebnie. To znaczy szczerze, czyli poprzez analizę stanu emocjonalnego oraz wrażeń artystycznych podczas oglądania tego zdjęcia. W skali 0-10, zakładająć że 0-3 to gnioty, 4-7 to średniaki, i 8-10 to superówy, to daję 7. No może 6. To niech będzie w takim razie 6.5...
    To znaczy domyślam się że chciałaś uchwycić pewien nastrój zimowego wieczoru, który rzeczywiście może być bardzo ciekawy i taki jakby poetycki, ale jakoś się to uchwycenie do końca nie udało. To znaczy widzę zamiar nastroju, ale nie widzę samego nastroju.
    Za dużo jest tych rzeczy na horyzoncie. Nastrój by wyszedł bardziej jakby zdjęcie było bardziej ascetyczne, czyli bez tych krzaków i całej dżungli różnych obiektów. Sam śnieżny i pusty zarys lekkiego zbocza z co najwyżej jednym skromnym obiektem. Albo i bez...

Smile

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    eee....yyyy.... a czy ja kiedyś kogoś pobiłam czy okrzyczałam, bo mu się moje foto nie spodobało...?
    Nawet gdybym chciała, to nie sposób tylu obic, ilu jest zniesmaczonych/zdegustowanych moimi gniotami....praktyczna jestem więc bicia zaniechałam....

o kurne ktoś mnie lubi , szok !!!
    a to może i całuska dostanę co???
    a poważnie to jak dam rade wstawie i ja swuj zachodzik abys mogła sie odbic na mnie lub dobic do reszty
    pozdrawiam
    -----------
    D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele

Domyślnie

eksplozja za wzgórzem...

jak dla mnie - bomba

Uprawnienia umieszczania postów