Szukaj
No na pierwszym i na trzecim wyraźnie cień z przodu przeszkadza, dwójka świetnie, jeszcze ta woda w tle. A bonus to tu, to tam coś ma, gałązkę z tyłu, pazurki nie nejlepiej ale tak to fajna![]()
Ja kupuję bonus za światło, które dziś jest a ja muszę pracować![]()
Jakoś dziś nie mam smaka na rybkę![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
pomimo, że pierwszej trójce niczego nie brak też wybieram bonus, który jest wielce przyjemny w odbiorze - ot bardzo sympatycznie sobie modra zawisła![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
W związku żem leniwy i nie chce mi się wymyślać, a odczucia podobne...za Waldkiem...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Pięknie się dzieje na wodzie (1 i 3). Sikora, jak i wszystkim, mnie również wielce podobującą się jest...![]()
(...\/...)
Wiem , Andrzeju i Waldku, że nie przepadacie za zdjęciami ,,spożywczymi" ale nie mogłem się opanować widząc co wyprawiają i jak polują młode osobniki mewy srebrzystej /chyba?/. Do tej pory sądziłem że są głównie ,,śmietnikowcami" i padlinożercami więc byłem zaskoczony widząc jak pikuje w wodę i wyciąga rybę. W sumie to też wolę sikorki
pozdrawiam
na pierwszych 3 ciekawa sytuacja
a bonusik tradycyjnie
pozdrawiam
nikony dwa i jakies szkła
Nie żebym bladł i wzdrygał się ,że przy żarełku...,ale to dla mnie taka ..."reporterka",nie gorsza ,nie słabsza,ale....wolę klasykę..
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
1-3 jaki bokeh!!!!!!
mi tam cień nie przeszkadza.... ;]
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami