Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Z plotem, szuflada.....

Pokazywalem kiedys podobny kadr, to jest jednak na nowo obrobione i kadr jest nieco inny, no i jak widac przyciete do kwadratu....moze sie spodoba, za oknem pogoda zalamujaca, dzis pieknie, jutro znowu ma byc pieknie to u mnie mocne przeziebienie i zad z wyjazdu......tak wiec treningowo, plotek

Domyślnie

Bardzo fajnie to wszystko sie uklada , extra swiatelko.

to
    Gość

Domyślnie

Widzę, że dzisiaj tematem dnia jest ten sam płotek Pamiętam Twoje kadry z tego miejsca i chyba poziome bardziej do mnie przemawiają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Widzę, że dzisiaj tematem dnia jest ten sam płotek Pamiętam Twoje kadry z tego miejsca i chyba poziome bardziej do mnie przemawiają
    To jest przyciety poziom
    Najbardziej interesujje mnie opinia o kolorystyce, ostatnio mialem potezne zmiany sprzetu komputerowego i sam nie wiem co jest jak
    Kadr....coz byl odrobine inny od tego http://greg77.net/Polski/Krajobraz/s...SC_9681v2.html, ale zbyt podobny, tak przyciety IMO tworzy calkiem nowe zdjecie

Domyślnie

Technicznie i kolorystycznie nie mam pytań. Jeśli to trening - jesteś w dobrej formie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

piękne kolory i 'czystość' kadru, wyciągasz pełną moc z matrycy.. chyba duża zasługa filterków tutaj się kłania, obrabiane na nowy NX-sie ? Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Technicznie i kolorystycznie nie mam pytań. Jeśli to trening - jesteś w dobrej formie.
    To ja się podpiszę a ciekaw jestem zmian sprzętowych? bardziej wydajna będzie obróbka?
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To jest przyciety poziom
    Najbardziej interesujje mnie opinia o kolorystyce, ostatnio mialem potezne zmiany sprzetu komputerowego i sam nie wiem co jest jak
    Kadr....coz byl odrobine inny od tego http://greg77.net/Polski/Krajobraz/s...SC_9681v2.html, ale zbyt podobny, tak przyciety IMO tworzy calkiem nowe zdjecie
    Grzesiu, ja wiem, że przycięty poziom Dlatego tylko a propos kadru się wypowiedziałem, bo kolorki jak zawsze u Ciebie na wysokim poziomie. Dbałość o detale u Ciebie jest godna pochwały

Domyślnie

Te kolory.. rewelacja!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów