Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Oko zawiesiłem i to nie na chwilkę Przyjemne w odbiorze.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

No pięknie,powalczyłbym z kolorem nieba...Lekka ultramarynka..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No pięknie,powalczyłbym z kolorem nieba...Lekka ultramarynka..
    Dziadek a monitor Ty dobry masz ?

Domyślnie

Andrzejku i ta wiezs ze wszystkie moje zdjecia sa obrabiane na laptopie hhaahhahhhah ale skladam poklony ze ze do monitira to sie nie rowna ,

Domyślnie

Juz kiedys mialem to napisac, wiec napisze: Zaza, jak nie lubie twoich zdjec tak napisze Ci, ze cie podziwiam! A teraz wytlumaczenie: Nie lubie twoich zdjec tylko i wylacznie z jednego powodu, u Ciebie jest plasko! Ani gor strzelistych ani wody zeby mozna bylo rozmyc na zdjeciu... szczerze powiedziawszy jakos twoje zdjecia nigdy mnie nie rajcowaly z powodu braku tego czegos. ALE i to duze ale: Technike masz opanowana do perfekcji (moje zdanie) i daj Ci panie znalezc sie kiedys w gorach lub nad morzem... podejrzewam, ze nie jedna fota bys powalil na kolana! Byc moze juz takie cos zrobiles, nie wiem nie zagłębiałem sie w watki... Wiec jeszcze raz wielkie uznanie i gratulacje!

Edit: Zdjecie bardzo udane, podoba mi sie swiatlo i kolor. Kadr dobrze dobrany... jak w powyzszym komentarzu, technika bez zarzutu.
    Ostatnio edytowane przez Sebastianito ; 28-01-2012 o 02:30 Powód: co do zdjecia bo inaczej A.C.T.A ze nie ma omowienia zdjecia.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kolory ładnie podkreślają perspektywę, ale nie są chyba najlepiej wykorzystane...

Domyślnie

Za Andrzejem - z niebem bym powalczył ( lekkopółśrednia... )
    NIKON

Domyślnie

Jedyny plusy tego zdjęcia, z którym się zgodzę z przedmówcami to kolory, reszta jest nijaka, kadr nieciekawy, moim zdaniem niebo przycięte o 2-3 cm spowodowałoby korzystniejszy odbiór tego zdjęcia, ale ostatecznie i tak go pewnie nie obroni. Ja nie kupuję.
    Nikon

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów