Za 2 dni lecę ... W sobotę wieczorem ...
Szukaj
Za 2 dni lecę ... W sobotę wieczorem ...
Wez parasol![]()
D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900
To masz pecha bo pogoda typowo angielska. Pada - nie pada - pada - nie pada .... I tak od 3ech dni i przez następny tydzień też tak będzie. Także kurtała przeciwdeszczowa is must have![]()
ale bez deszczu pochmurno to chyba dobrze do fotografi ?
W taka pogode to tylko od pub'u do pub's.
D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900
Pogoda jest fotograficzna, leje a potem piekne niebo z chmurami jak marzenie. Nie sluchaj malkontentow.
dobra byłem - niebawem kilka zdjęć ... pogoda jak marzenie ... piękne obłoki .... i co najfajniejsze ... w niedzielę trafiłem na maraton Londyński o którym zupełnie nie wiedziałem ...
Byłem .... Zwiedzalem ... Musze wrócić .... Podoba mi sie to miasto ....
![]()
W niedziele jeszcze było super ... Maraton Londyński
![]()
Mija rok, a ja odkopię trochę temat.
Za kilka dni wybieram się do Londynu na zdjęcia. Nie będą to jednak zwykłe zdjęcia, lecz głównie panoramy sferyczne.
W samym Londynie spędzę niestety tylko dwa dni, więc muszę się sprężać. I tu moja prośba, czy moglibyście polecić kilka miejsc, które według Was nadały by się do pokazania na panoramach? Nie proszę o opisy, wystarczą nazwy, resztę sobie wygoogluję. Zależy mi głównie na architekturze (nowoczesnej i zabytkowej) i najciekawszych atrakcjach Londynu. Z uwagi na dosyć krótki okres mojej wycieczki, wolałbym pominąć muzea i miejsca ciekawe wyłącznie przy tradycyjnej fotografii (wymieniane w tym wątku targowiska itp.).
Oczywiście obiecuję pochwalić się rezultatami![]()
Skontaktuj się z nami