Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zapomniany zamek

witam

Prosze nie bić, tylko się ucze. Jako ze cenie sobie wasze rady panowie, wystawiam sie po raz n-ty na lincz ;]
    Jest to zamek w Bobrku, zazwyczaj staram się szybko oddalić od tego miejsca, taki strachliwy jestem ;] ale ostatnio sie przełamałem i poswiecilem mu troche czasu, do chwil gdy wyczułem że cierpliwość mojego modela się kończy

1. W zasadzie bez zmian

2. blanco y negro

3. no i takie cuś

Domyślnie

Zdecydowanie trójeczka na tak!!! świetnie wykorzystane drzewa
    pozostałe takie sobie raczej

na jedynce jakoś za ciasno
    na dwójce za dużo dołu i to drzewo prawie na środku mi przeszkadza
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dla mnie jest za ciasno nie w pionie, ale w poziomie. Ta przybudówka po lewej prosi o trochę przestrzeni.

Domyślnie

Niestety to juz nie na mojego nikkora zdjecie robione na 18 mm minimalnie je kadrowalm po lewej :/ (mowa o trojce)
    Btw ufffff nikt nie krzyczy

Domyślnie

nie ma na co krzyczec oprocz tego zebys zapodal wiecej fotek z tego miejsca Kurcze swietny obiekt!

dla mnie 3 super
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Wybiore sie tam pewnie na wiosne, wtedy caly park obsypany jest pieknymi kwiatami. Ale jaki bedzie nastroj modela, nie wiem.. pewnie kiepski, kffiatki, ćwierkające ptaszki itp. na szanujący się upiorny zamek dzialają jak płachta na byka, dlatego nie wiem czy cos z tego wyjdzie w samym parku jest jeszcze kilka ciekawych miejsc, starych i pieknych drzew dlatego mysle ze jeszcze kiedyś cos sie pojawi na forum Dzieki za komentarze!

bombel
    Gość

Domyślnie

No no, podoba mi się dwójka! Ładne zdjęcie...

Nawet te drzewa na przedpolu mi nie przeszkadzają, razem z chaszczami wzmagają atmosferę porzucenia i zapomnienia... Gdzie to takie domki można upolować? Mam wrażenie, że gdzieś go już widziałem przejeżdżając...

Jedynka też niczego sobie, ale dwójka najbardziej mi podchodzi. Prawdziwy Dom Usherów, tylko na wzgórzu.

Trójka byłaby niezła, gdyby nie to, co stale uważam za błąd w landszaftach: nierównowaga, słaba góra, ciężki dół.

Uprawnienia umieszczania postów