Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Świtek

Domyślnie

No ... w końcu jakiś płot(ek) w kadrze.

Choć świtów nam nie brakuje na forum (może nawet jest za dużo ) to podoba mi się ta fotografia.

Fajnie wkomponowany teoretycznie nieatrakcyjny druciany płot.

Stonowane światło dobrze uzupełnia nastrój.

to
    Gość

Domyślnie

A mi kadrowo coś nie leży, subiektywnie oczywiście. Najbliższy słupek płotu przycięty z dołu chyba niepotrzebnie. No i płot idą w głąb kadru kończy się jakoś tak w centrum, a nawet nieco w lewej połowie kadru... Może się czepiam tylko. Ogólnie fotka przyjemna. Miejsce co prawda znane i już pokazywane, ale to nie wadzi

Edit:
    wiem, może opuściłbym aparat nieco niżej, żeby słupka nie ciąć, a pozbyć się trochę monotonnego nieba od góry (teraz horyzont jest w połowie prawie, mógłby iść ciutkę wyżej)
    Ostatnio edytowane przez to ; 26-01-2012 o 12:59 Powód: uzupełnienie - olśnienie ;)

Domyślnie

Kolorystycznie i pod wzgledem swiatla to zdecydowanie na tak. Ale sam kadr i ten plotek...nie kupuje tego.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

A ja po raz kolejny nie mogę zrozumieć takiego "uatrakcyjnienia" kadru przedmiotami brzydkimi i nieatrakcyjnymi wizualnie. Bez tych drutów byłoby pięknie, choć oczywiście sztampowo, ale tak MZ wcale nie jest ciekawiej.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ale tutaj wszyscy marudni,ja biorę to w całości ładne światło i kadr,a bez płotka byłby zupełnie inny kadr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    A ja po raz kolejny nie mogę zrozumieć takiego "uatrakcyjnienia" kadru przedmiotami brzydkimi i nieatrakcyjnymi wizualnie. Bez tych drutów byłoby pięknie, choć oczywiście sztampowo, ale tak MZ wcale nie jest ciekawiej.
    Tak samo mysle , juz w zdjeciu Grega sie zastanawialem po co ta siatka jest w kadrze .
    Masz moze bez plotu ?

Uprawnienia umieszczania postów