Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie La Dueña de las nieves

Miło mi się przywitać z forumowiczami i aby nie zaczynać z pustymi rękami poniżej prezentuje zdjęcia pod krytykę z chwilowego śniegu tej zimy.
    Modelowała kuzynka Agnieszka bez doświadczenia w "foto - modelingu".

1.

2.

3.

Domyślnie

bardzo mi się podoba, fajnie przedstawione, szkoda że wszystkie podobne.

jak się tak przyglądam to dziwnie wygląda jej pozycja. trochę jakby opierała się o kamień.

Domyślnie

tak pozycje podobne.. sesja trwała 3-5min było bardzo zimno... a kadru zmienić się nie dało bo wchodziły już w niego jakieś zabudowania. Co do kamienia nie bardzo rozumiem ja tego nie widzę ? Czyli co lepiej by było zastosować płytsze GO ? Teraz widzę odcisk buta po na 1 zdjęciu w prawym dolnym rogu :/

Domyślnie

Jednego czego się czepię, to kadrowania w 2. Nie podobają mi się ucięte włosy i suknia, za dużo z kolei lewej strony. Gdyby kadrowanie było takie jak w trójce byłoby super. Niby 2 i 3 są podobne ale jednak oczy zmieniają jak dla mnie wiele. W takim układzie 2 widziałbym w kwadracie. Poza tym zdjęcia bardzo mi się podobają.

Domyślnie

3>1>>2
    Szkoda, że nie ma kadru z aparatu na poziomie oczu modelki (domyślam się, że nieciekawe tło).
    Ciekawe podane.
    Chętnie bym obejrzał je w wersji lekko ocieplonej, w tej chwili są biało-niebiesko-czarne.
    Ogólnie zdjęcia na +, pokazałeś coś nowego
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Najlepiej wyszło trzecie, chyba "spojrzenie z góry" nie służy temu zdjęciu. Fajny zimny klimat, ciekawie uchwycone. Cała koncepcja interesująca, chociaż myślę, że można by popracować nad jeszcze lepszym kadrem. Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów