Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Jesiennie.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jesiennie.

Zimy u mnie nie było i niema - śniegu zero, temperatura powyżej, może więc coś jesiennego:

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

Podoba się wykonanie i kadr a kolorki miodzio.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Na wiosnę trzeba będzie tę Twoją autostradę zobaczyć

Typowe zimowe kolory jesieni , chyba jednak skłaniał bym się do tradycyjnego poziomu
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    [...] chyba jednak skłaniał bym się do tradycyjnego poziomu
    Nie, akurat w tym miejscu obie strony są puste i to cięcie takie naturalnie weszło pod nóż. Ale mam jeszcze coś nie coś w poziomie z akcentem na pierwszym planie, przyjdzie czas i zaprezentuję.

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Bardzo ładna jesienna aleja, osobiście zrobiłbym chyba krok do przodu by zrównoważyć obie strony gałęziami, chociaż widzę że byłoby ciężko
    Tu problemem są drzewa wygięte wyraźnie zachodnimi wiatrami. I ustawiając się na środku drogi łajzy nie chcą współpracować - efekt widoczny. Można oczywiście przywołać je do porządku softem, ale...

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Jak to jest raptem 400km na południe, a u mnie 15km za miastem w Górach Kamiennych 140cm śniegu w zawianych miejscach dochodzi do 200cm
    A widzisz, u mnie śnieg spadł dwa razy i był razem z godzinę widoczny. Co przy wyraźnie dodatniej temperaturze nie dziwi. Teraz jest chłodniej i widzę, że naciągnęło już -1,5 stopnie poniżej zera.
    Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 24-01-2012 o 23:37
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Nie
    ale drażliwy
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Bardzo ładna jesienna aleja, osobiście zrobiłbym chyba krok do przodu by zrównoważyć obie strony gałęziami, chociaż widzę że byłoby ciężko

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zimy u mnie nie było i niema - śniegu zero
    Jak to jest raptem 400km na południe, a u mnie 15km za miastem w Górach Kamiennych 140cm śniegu w zawianych miejscach dochodzi do 200cm
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Fajnie ,czysto i przejzyscie, fajne kolorki ,podoba sie.

Domyślnie

Skłamałbym mówiąc, że mi się nie podoba kolorki jak i ten kwadracik widzi się
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Mnie ten kwadrat bardzo leży, i kadrowo i kolorystycznie, i jakoś nie mam potrzeby widzieć szerszego ujęcia, być może dlatego ze ta droga jest tak specyficzna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Mnie ten kwadrat bardzo leży, i kadrowo i kolorystycznie, i jakoś nie mam potrzeby widzieć szerszego ujęcia, być może dlatego ze ta droga jest tak specyficzna
    I taki powinnienpozostac komentarz do tego zdjecia

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów