Szukaj
Podoba się wykonanie i kadr a kolorki miodzio.
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Na wiosnę trzeba będzie tę Twoją autostradę zobaczyć
Typowe zimowe kolory jesieni, chyba jednak skłaniał bym się do tradycyjnego poziomu
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Nie, akurat w tym miejscu obie strony są puste i to cięcie takie naturalnie weszło pod nóż. Ale mam jeszcze coś nie coś w poziomie z akcentem na pierwszym planie, przyjdzie czas i zaprezentuję.
Tu problemem są drzewa wygięte wyraźnie zachodnimi wiatrami. I ustawiając się na środku drogi łajzy nie chcą współpracować - efekt widoczny. Można oczywiście przywołać je do porządku softem, ale...
A widzisz, u mnie śnieg spadł dwa razy i był razem z godzinę widoczny. Co przy wyraźnie dodatniej temperaturze nie dziwi. Teraz jest chłodniej i widzę, że naciągnęło już -1,5 stopnie poniżej zera.
Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 24-01-2012 o 23:37
LED ZEPPELIN
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Bardzo ładna jesienna aleja, osobiście zrobiłbym chyba krok do przodu by zrównoważyć obie strony gałęziami, chociaż widzę że byłoby ciężko
Jak to jest raptem 400km na południe, a u mnie 15km za miastem w Górach Kamiennych 140cm śniegu w zawianych miejscach dochodzi do 200cm![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Fajnie ,czysto i przejzyscie, fajne kolorki ,podoba sie.
Skłamałbym mówiąc, że mi się nie podobakolorki jak i ten kwadracik widzi się
![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Mnie ten kwadrat bardzo leży, i kadrowo i kolorystycznie, i jakoś nie mam potrzeby widzieć szerszego ujęcia, być może dlatego ze ta droga jest tak specyficzna![]()
Skontaktuj się z nami