Szukaj
Trochę nie rozumiem tego argumentu o próbie rywalizacji z D700, autor wątku nic takiego nie sugerował. Nie pisał również o żadnym innym rodzaju "jakości", czy "nowych możliwościach kreacji" (które notabene tak samo mogą pochodzić ze średniego/wielkiego formatu jak i z robienia zdjęć przez dziurę w deklu).
Mówimy o zabawie, która (przy posiadaniu szkieł z systemu cyfrowego) kosztuje nas tyle co gówniany, psujący obraz filtr uv aby ze stosownym napisem typu huya jhwh zuper, przykręcony do mitycznego kreatora jakości - D700 ze złotym obiektywem.
Mam cholerną zabawę z tego sprzętu i cholerny doping, żeby właśnie nim zrobić to, z czego zadowolony będę ja, a nie jakaś daleka rodzina ze wsi. Nie dlatego, że lubię sobie utrudniać, a pewnie z prostego sentymentu do narzędzi, którymi robiono kiedyś równie świetne fotografie jak dziś.
Jeszcze dodatkowe dwa zdjęcia z tyłem aparatu i komorą kliszy/migawką. Co sądzicie??
FOTY
ONA: Z6 + T24-70/2.8 VC * Nikkor Z24-70/4s + SB-800
ON: Z6 + Nikkor Z24-70/4s * T70-200/2.8VC + SB-900
Wygląda OK.
Poproś jeszcze o fotosa tylnej ścianki od wewnątrz oraz samych zaczepów tylnej ścianki z boku.
Wewnątrz wygląda ok. Sprzedający podaje w opisie, że "aparat w 100% sprawny", więc na Twoim miejscu postarałbym się wytargować jak najniższą cenę i kupić go przez allegro. Jeśli coś będzie nie tak - zwykle udaje się odkręcić transakcję.
Pozdrawiam,
Marcin
Wygląda na to, że udało mi się kupić F80, ale jeszcze go w łapkach nie mam. Jedyny mankament, to że body jest srebrne... mam nadzieję, że niczym się nie różni od wersji czarnej?
ONA: Z6 + T24-70/2.8 VC * Nikkor Z24-70/4s + SB-800
ON: Z6 + Nikkor Z24-70/4s * T70-200/2.8VC + SB-900
Kolorem?![]()
Witamy na pokładzie![]()
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
Może palce nie będą się tak kleić ?
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Skontaktuj się z nami