Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kuliarne

Domyślnie Kuliarne

Uwagi i sugestie jak zawsze chętnie widziane
    1.

2.

3.

pozdrawiam

Domyślnie

Aż tak słabo?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie

Na jedynce nie podoba się ta rozsypana herbata- nie wygląda aromatycznie a dodatkowo tłumi biel porcelany, kadr mi pasuje
    Dwójeczka taka zwykła
    Trójka- przybrudzona filiżanka i wolałbym żeby filiżanka prawie biła po oczach bielą
    Spokojnie podchodż do tematu cały czas- to wymaga wprawy(nie jest łatwe), sam dawno nie robiłem żadnej martwej natury(mało czasu)
    Jak i czym świecisz?

pozdro
    D200 i kilka klamotów

Domyślnie

Dzięki za komentarz. Jasne, że cały czas będę próbował jednak mam ograniczone możliwości Wszystko co mam i używam to jedna yn-560 przez parasolkę + blenda po drugiej stronie.
    1.
    Lampa przez parasolkę po lewej, blenda po prawej
    2.
    Kilka strzałów z różnych kątów i potem maskowanie w PS'ie
    3.
    Tak samo jak 1

pozdrawiam

Domyślnie

bawię podobnie w domu i ciekawe ujęcia. tym niemniej herbata na 1 jest mętna (może wlej coś innego ). ciekawy pomysł z widelcem na 2. A może bardziej błyszczący widelec byłby ciekawszy, sam nie wiem (ale teraz wygląda trochę na drewniany). o filiżance już ktoś napisał wyżej - widać na brzegach kawy, że filiżanka lekko przybrudzona, no i tło jest od niej bielsze. powodzenia ! ja po pierwszych próbach ze szkłem doszedłem do wniosku, ze trzeba kupić jakiś namiocik, aby nie było refleksów. a drugie, co zaczyna wychodzić, to to, że tanie lampy nie dają błysku tej samej mocy za każdym razem...więc potem ciężko się to skleja.

Domyślnie

Ten widelec w istocie jest drewniany

Domyślnie

na 3ce ta kawa wygląda mało apetycznie
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Jodlowska
    Gość

Domyślnie

Najfajniejsza koncepcja jest na 2-ce. Zrób to tylko na metalowym trójzębie, wyostrz przód i zadbaj by pomidor byl idealny a nie zwiednięty. Światełko jest ok.
    1 i 3 - jeszcze popatrz na foty innych i zrób kolejne podejście.
    Ostatnio edytowane przez Jodlowska ; 06-02-2012 o 17:16

Domyślnie

Dzięki za wskazówki, na pewno spróbuję i pokażę

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów