Czekałem na odsłonę tego drzewka ale miałem inne wyobrażenie o nim... nie tak skonstruowanej kompozycji się spodziewałem.
Szukaj
Czekałem na odsłonę tego drzewka ale miałem inne wyobrażenie o nim... nie tak skonstruowanej kompozycji się spodziewałem.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Dobre, z perspektywą.![]()
Hmm no niby jest ciekawy (i to dość bardzo!) motyw do zdjęcia ale.... No właśnie... wg mojego odczucia źle to danie nam podałeś na talerzu i mimo smaku jaki bije z tej fotografii to wygląd niestety nie powala... Szkoda, że nie poczekałeś na lepsze światełko bo w takim wydaniu wygląda to mdle... Może masz jeszcze odsłony z tego drzewka z odrobiną światła ??
Pozdrawiam![]()
Fajny,klimatyczny minimal ...byłby,ale po ..cięciu...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
No niestety , to byl kadr na szybko robiony , bo czasu duzo nie bylo , zla kobieta w domu czekala, musialem wczesnie do domu sciagnac , i tak samo Jarek , tez zaluje ze nie bylo czasu poczekac na swiatlo, a z tym jakosciowo nie domaga , to o co chodzi ?
Co do jakości to chyba zbyt duża kompresja, a i odszumianie by się przydało![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Jestem na nie.Szumy-tylko to widzę...takie wolę bez skazitelne.Sorry
Skontaktuj się z nami