Szukaj
Ładne, acz trochę mało w nich życia i ciut monotonne jak dla mnie. 4, 5, 11 dla mnie najfajniejsze. 6 też mi się podoba, bardzo fajnie wyszła ta roślinność.
Nie centruj numerków, bo trudno się ich dopatrzeć, na początku myślałem, że nie numerowałeś.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dzięki.
Jak kolor Wam się widzi? To był pierwszy plener z 2011 po przesiadce z 5DMKII na D700 i pierwszy materiał obrabiany z Nikona w ogóle
kolorki fajne, kadry ok, ale fakt trochę mało radościale zdaje sobie sprawę że nie z każdego można wycisnąć radość
a jak się obrabia z d700 w porównaniu z 5d?
sporo gratów
W zasadzie większej różnicy nie widzę w obrabianiu, no może w sztucznym świetle trzeba trochę żółtego zdejmować:P
Z różnic zasadniczych: AF działa - i nie tylko na środkowymZ sigmą 85/1.4 też działa:P w ciemności działa, Servo działa - podsumowując - działa zawsze i wszędzie.
Niestety, stałki w Nikonie są sporo droższe, no i nie ma zbyt wielu używek![]()
fajnepodoba mi się. Może i troszkę sztywno i bez radości wychodzi, ale tak spokojnie i naturalnie. Młodym pewnie się podoba
![]()
No może trochę sztywno - ale nie zawsze można. Następny materiał będzie bardziej na luzie.
Pytanie: publikowanie nowych materiałów w oddzielnym wątku? - widzę, że wszyscy tak robią, zatem rozumiem że tak.
Nie mogę skupić się na PM przez te krzywizny.
Skontaktuj się z nami