Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Z projektu...

Domyślnie

mam nadzieję że wciaż pamietacie, ze wylądowałem w nie tym dziale
    widzę że Gabi się znudziła...no to mały bonusik na koniec, spoza projektu, kiedy usiłując być fotografem wkopałem się w koszmarne warunki.

http://img221.imageshack.us/img221/3...owatapeta3.jpg

Dalej...
    no to może Marzenka...aha...lubię kadry centralne, nie przeszkadzają mi uciete buciki, które i tak sa w trawie, szwendające się po brzegach eksponaty niestety efekt innych potrzeb a wystająca bielizna spod koszulki zwyczajmnie mnie podnieca.

13

14

15

16

17

Domyślnie

Modelka bardzo ciekawie zaprezentowala sie na 17 i to chyba zdjecie jest najlepsze. Ale caly set ciekawy (no moze 14 troche mniej).

Domyślnie

Człowieku, nie przejmuj się niczym.
    Rób zdjęcia, bo dla mnie są super!

Twoje zdjęcia mi się po prostu podobają. Bardzo fajne pomysły, bardzo fajne w odbiorze.

Proszę o więcej!
    --
    Nikon D50 + 18-55

Domyślnie

Kapitalna jest ta jedynka. Ogólnie świetny klimat.

Domyślnie

dziękuję za słowa pociechy
    pomyślałem, ze chyba za dużo zdjęć wrzucam więc będę redukował.
    Pati:

18

19

a na koniec tradycyjnie bonus w wersji dużej/tapetowej

http://img39.imageshack.us/img39/1717/patitapeta.jpg
    Ostatnio edytowane przez Jackylhyde ; 18-02-2012 o 19:38

Domyślnie

Dla mnie na nie, jak i kolory tak i obróbka plastic fantastic

Domyślnie

Nic nie redukuj i wszystkie dobre zdjecia wrzucaj!
    Bonus fajny.

Domyślnie

jak tak przemyśliwuje powoli sprawę to dobrych to najwidoczniej prawie nie ma

co do plastik fantastic...pewnie masz rację. Właściwie na pewno masz rację. Nijak ma się to do kanonów fotografii. Wynika to z tego, że ja jestem kompletnie znudzony tym zmanierowanym, modnym dziś stylem niskokontrastowym, z wypranymi kolorkami+zafarb. OO...TAKA NP:

Dla mnie to taka sama ucieczka jak w b/w czy analog-bo zdjęcie od razu wyglada profesjonalniej (mój przykład tak nie wygląda bo nie miałem imperatywu by zdjecia był dobre "fotograficznie" ale chcę pokazać o co mi chodzi). Tak, wiem, ze można jeszcze isć w stronę jak najbardziej naturalnej obróbki, starającej się wydobyć "naturalne piękno". Ale ja nie lubię takiej "życiowosci". Nigdzie zresztą. Nie lubię "życiowych" filmów, ksiazek, piosenek. Życie to sobie oglądam na codzień i dla mnie to aż nadto. Dlatego uciekam w takie scenerie. Są mocne, "plastikowe", jak to określiłeś bo do wyobrażeń i marzeń potrzeba mi silnych bodźców zapoczątkowywujących. A ze dziewczynom się one w jakiś sposób podobają, to chcę je im dać w najbardziej poprawnej formie,na jaką mnie stać.

20

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

SUPER!
    1-ka powala, reszta też fajna, tylko lekko nad balansem bieli bym popracował - ale może to zamierzone.

Domyślnie

Dziękuje (balans bieli zamierzony ofkors).
    Dobrze, postanowiłem przerwać dodawanie bo doszedłem do wniosku, że nijak mi próbować podciagać rzeczy (które mi są potrzebne w innym, prywatnym celu) do klasycznej fotografii. Nie moja liga Miejmy nadzieję, ze na razie Więc żegnam się ( w tym wątku tylko ) na przekór kompletnie nieglamurowym zdjeciem z okresu, kiedy mi sie wydawało, że jednak podołam I miałem racje. Wydawało mi się

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów