Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Izolatka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Izolatka

D700

Domyślnie

A gdzie mój post??Bo nie wiem, czy komentować. Albo ktoś wątek do innego działu przenosi, albo kasuje posty. I ani mru mru...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fosgen Zobacz posta
    A gdzie mój post??Bo nie wiem, czy komentować. Albo ktoś wątek do innego działu przenosi, albo kasuje posty. I ani mru mru...
    Właśnie myślałem, że to mój komputer szaleje bo zauważyłem, że mój poprzedni temat zniknał i nie mogę go znaleźć, a szkoda, bo od merytorycznej strony toczyła się w nim ciekawa dyskusja.
    D700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek W. Zobacz posta
    Właśnie myślałem, że to mój komputer szaleje bo zauważyłem, że mój poprzedni temat zniknał i nie mogę go znaleźć, a szkoda, bo od merytorycznej strony toczyła się w nim ciekawa dyskusja.
    Nie zniknął, został przeniesiony do odpowiedniego działu. Czy dyskusja ciekawa? Nieco zaczepna i przewidywalna raczej. Twój wybór.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Czy dyskusja ciekawa? Nieco zaczepna i przewidywalna raczej. Twój wybór.
    Hej, spokój mi tu. Nie przeszkadzam Wam swoimi postami? Nadajecie o czymś, o czym bladego pojęcia nie mam.
    Ostatnio edytowane przez fosgen ; 23-01-2012 o 00:03

Domyślnie

Raczej krata, mało jest treści związanej z tytułem, spodziewałem się wypełnienia kadru właśnie izolatką, sama krata jest ok.
    ale pracy nie rozumiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ale pracy nie rozumiem
    ja też nie a co do znikających postów to obstawiam tę przyczynę:Uwaga! Ważny komunikat dotyczący komentowania!
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Wiesz, porządna izolatka musi być okratowana. Żeby się czubate nie rozpełzły.

Domyślnie

Jak dla mnie fajne, bo symetryczne.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Co Ci znów nie było na temat??? Widziałaś poprzedni post na który odpowiedziałem?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów