Szukaj
Fajne fotki mi jeszcze 9 wpadła w oko. Szkoda trochę, że tak dużo Muńka, a tak mało chłopaków z zespołu.
Przepraszam, moje lenistwo, nie chciało mi się czytać. Kliknąłem i obejrzałem, jest dobrze.
Kim Dzong Mun(niek)
Fajny, super kolorowy set. Również ciekawym czym robione, bo zgadywać mnie się nie kce?![]()
Podoba mi się fotografia numer trzy. Jak to mówią - klimat jest. Poza tym zdjęcie numer sześć. Światło i podkreślony zarys Muńka całkiem spoko. Wiadomo że obrazek jest spłaszczony, ale ok. Podoba się. Ktoś wyżej zasugerował że "za dużo Muńka", zgoda za dużo. Mi osobiście jednak brakuję w tym secie jednego zdjęcia publiczności. Być może na blogu jest, bądź też nie, ale tutaj brakuje. Co do krytykinie podoba mi się jedenaście. Mam ważenie że większą uwagę widz skupia na dziewczynie z aparatem. Jako jedyna jest odwrócona w Twoją stronę. Dobra, ale abstrahując już od tego w ogólnym rozrachunku fajnie jest
![]()
Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs
Świetnie!!! Wolę Twoje koncerty niż śluby![]()
red light, dark room...
Skontaktuj się z nami