Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie australian pink flyod show

01.

02.

03.

04.

05.

moje wrażenia i parę klatek więcej na blogu (stopka)

Domyślnie

5 jest b. efektowne.

A jak wrażenia muzyczne?

Domyślnie

5 ok. Reszta krzywo i wieje nudą. Z opisu na blogu wnioskuję że miałeś akredytację a to pozwala na zrobienie znacznie lepszych zdjęć. Byłem we Wrocławiu i zdecydowanie nie zgadzam się z tym co opisujesz. Zresztą co można pisać o koncercie na którym było się podczas 3 utworów
    D700/D300s/D50

Domyślnie

ale z czym się nie zgadzasz? przeczytałem jeszcze raz mój wpis na blogu i nie widzę tam nic zdrożnego

stwierdziłem jedynie, że show kangurów nie umywa się do oryginału, co do czego to chyba nikt nie ma wątpliwości,
    samego koncertu w zasadzie nie skrytykowałem, na początku było bez rewelacji,a co było potem to nie wiem i tak też napisałem

krytykę zdjęć przyjmuję nie jestem sam super zadowolony i chciałem usłyszeć opinie innych
    warunki były trudne, a na zdjęcia miałem jakieś 15-20 min

powiedz proszę co byś chciał zobaczyć, żeby nie było nudno

Domyślnie

Nie zgadzam się że muzycznie kiepsko. Wiadomo że nie oryginał ale grają perfekcyjnie.
    Co do zdjęć, można było zrobić wiele ciekawych ujęć w trakcie całego koncertu. Ładna oprawa wizualna więc było co oglądać. Ja nie miałem akredytacji i jedynie 35mm założyłem więc nie będę się chwalił.
    Dwa lata temu było jednak łatwiej robić zdjęcia. W tym roku był strach. Pilnowali.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

3 klatka mi się podoba, 2 niekoniecznie. Jak masz coś jeszcze ciekawego to dawaj.

Uprawnienia umieszczania postów