Witam, dzieki Jarkowi udalo sie ustrzelic pare kadrow , to jeden z nich.
Zapraszam .
Pozdrawiam Piotr.
Szukaj
Witam, dzieki Jarkowi udalo sie ustrzelic pare kadrow , to jeden z nich.
Zapraszam .
Pozdrawiam Piotr.
Przyjemny kadr, ładnie skomponowany, choć w moim odczuciu możesz śmiało ciąć połowę nieba.
Obróbkowo można jeszcze trochę popracować... m.in. nad kolorystyką, a także nad samym niebem i chmurkami (przyciemnienie + kontrast), bo widac, że gdzieś tam światełko po nich "pełzało"![]()
Eee, nie, nie, nieba bym nie ciął (no może najwyżej 1cm), natomiast troszkę dołu i owszem (tak ze 2-3cm). Bajkowy widoczek, taka ilustracja do bajki. Miasteczko na wzgórzu, do którego prowadzi kręta droga. Że też są takie miejsca w realu - chyba nigdy nie prazestanę się dziwić. Niebo można by nieco podkręcić, fakt.
A new shit has come to light...
Światło, moment, kadr, mgiełka - godne pozazdroszczenia.
Widoczek zapiera dech w piersiach.
Chociaż odnoszę wrażenie, że leci ostro w lewo...
Ale to chyba tylko wrażenie, słupy stoja prosto.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Bardzo fajna miejscówka i strzał ,gratuluję.
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Miejscówki nie znam i nie wiem jak układa się tam teren ale gdyby była taka możliwość zrobienia zdjęcia od lewej strony, czyli tam od tych mgieł... to chłopie mógłbyś zrobić zdjęcie życiaa chodzi mi o takie cuś http://plfoto.com/zdjecie,krajobraz,...e,1964709.html
Pozdrawiam !
Podoba mi się. Bardzo ładne zdjęcie. Przyciąłbym jednak dół i trochę dopracował niebo.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Piękne, dobrze oddane miejsce. Kadr mi pasuje, może właśnie ze względu na swoją "klasyczność".
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami