Szukaj
Staranna przemyślana kompozycja , bdb konwersja , kupuję w całości![]()
osobiście bym chyba troszkę bardziej skontrastował te skałki ale za to układ w kadrze bardzo fajny
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Kadr piekny i ladnie zrownowazony. Troche kontrastu mi brakuje.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Dzięki Panowie za cenne uwagi
Jak zwykle biorę je sobie do serca ... posłuchałem się Was i w wersji oryginalnej zwiększyłem kontrast tu i ówdzie![]()
Super...! Nt kontrastu Koledzy - dobrze prawią ...
NIKON
Uwielbiam taka geometrie w kadrze. Tu trojkacik tworzacy pierwszy plan, nastepny zagospodarowujacy srodek I wszystkiego dopelnia to.wzgorze na dalszych planach ( juz mniej trojkatne).
I najwazniejsze, bardzo mi sie podoba to wrazenie "zawieszenia w przestrzeni" tej skaly posrodku uzyskane dzieki.rozmyciu wody.
Takze mega klimacior pelna geba, w bardzo dobrze rozplanowanym kadrze.
P. S Jakos ta skala zawieszona skala tak mi sie podoba, ze jesli masz dobry dostep do.tej miejscowki, mozna by sie pokusic o jeszcze dwa kadry. Bez tej gorki w dali. I wersja bardzo minimalistyczna tylko z ta "zawieszona" skala.
A moze masz jeszcze takie kadry?
W kazdym razie, super miejscowka. Cos czuje ze mozna by tam jeszcze pare niezlych kadrow wyjac.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami