Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Timeless...

Domyślnie Timeless...

... i taki pionowy kadr z Muckross Head, hrabstwo Donegal.

Zapraszam

Pozdrawiam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Staranna przemyślana kompozycja , bdb konwersja , kupuję w całości

Domyślnie

osobiście bym chyba troszkę bardziej skontrastował te skałki ale za to układ w kadrze bardzo fajny
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    osobiście bym chyba troszkę bardziej skontrastował te skałki ale za to układ w kadrze bardzo fajny
    Mam podobne odczucia co do skałek na pierwszym planie. Trochę się zlewają, a widać, że to różne "piętra"
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Kadr piekny i ladnie zrownowazony. Troche kontrastu mi brakuje.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dzięki Panowie za cenne uwagi
    Jak zwykle biorę je sobie do serca ... posłuchałem się Was i w wersji oryginalnej zwiększyłem kontrast tu i ówdzie
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Super...! Nt kontrastu Koledzy - dobrze prawią ...
    NIKON

Domyślnie

Uwielbiam taka geometrie w kadrze. Tu trojkacik tworzacy pierwszy plan, nastepny zagospodarowujacy srodek I wszystkiego dopelnia to.wzgorze na dalszych planach ( juz mniej trojkatne ).
    I najwazniejsze, bardzo mi sie podoba to wrazenie "zawieszenia w przestrzeni" tej skaly posrodku uzyskane dzieki.rozmyciu wody.
    Takze mega klimacior pelna geba, w bardzo dobrze rozplanowanym kadrze.

P. S Jakos ta skala zawieszona skala tak mi sie podoba, ze jesli masz dobry dostep do.tej miejscowki, mozna by sie pokusic o jeszcze dwa kadry. Bez tej gorki w dali. I wersja bardzo minimalistyczna tylko z ta "zawieszona" skala.
    A moze masz jeszcze takie kadry?
    W kazdym razie, super miejscowka. Cos czuje ze mozna by tam jeszcze pare niezlych kadrow wyjac.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    (...)
    P. S Jakos ta skala zawieszona skala tak mi sie podoba, ze jesli masz dobry dostep do.tej miejscowki, mozna by sie pokusic o jeszcze dwa kadry. Bez tej gorki w dali. I wersja bardzo minimalistyczna tylko z ta "zawieszona" skala.
    A moze masz jeszcze takie kadry?
    W kazdym razie, super miejscowka. Cos czuje ze mozna by tam jeszcze pare niezlych kadrow wyjac.
    Dzięki Krzysztofie za sugestie
    Dostęp do tego miejsca jest... dość trudny, bo w jedną stronę jechałem tam 3,5h
    Niemniej miejsce na pewno jeszcze odwiedzę, bo jest ono "kopalnią kadrów". Niestety wysokość fali uniemożliwiła dostęp do szerszej gamy kadrów.
    Ale na pewno odwiedzę je nie raz, w bardziej sprzyjających warunkach
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów