Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: next

Domyślnie

ja nie stylizuje tylko fotografuję
    włosów nie spinam
    stylistkę ? po co ? Daga sama zapewnia sobie ciuchy do zdjęć
    wizażystka/fryzjerka - nie ma szans ani na zabawy z piórkami i dżecikami ani na fryzurki z koczkami i wpiętym kwiatkiem

jest tak jak ma być - zdjęcia są różne choćby dlatego że są robione w dość różnych miejsach - co do reszty
    - jak wyżej

Domyślnie

Nie bardzo zrozumiałem co piszesz, szczególnie o wizażystce (jakie piórka? jakie kwiatki?). To że fotografujesz, a nie stylizujesz nie znaczy chyba, że nie możesz mieć swojej wizji na nic poza kadrem i światłem. Tym bardziej, że wizażystki/stylistki jak dobrze mi się wydaje nie chcesz, a modelka stylizuje się ciągle tak samo jedynie ciuchy inne (oglądałem jej profil). No ale zrobisz jak tam uważasz.

Domyślnie

mam wpływ jak najbardziej fotografuję takie stylizacje jakie mi się podobają

stylizacja to także ciuchy - skoro są inne to i stylizacje się zmieniają... eksperymenty z makeupem nie są potrzebne ani mi ani
    Dagmarze (taki luksus jak się nie robi zdjęć za $$$ tylko dla funu) - świetnie się czuje z takim wyglądem a i mi on jakby pasuje

oczywiście nie oznacza to że musi się komuś innemu podobać

piórka/kwiatki to była taka mała ironia na to co wyprawiają niektóre panie wizażystki na zdjęciach u niektórych twórców

EDIT : już rozumiem - zajrzałem w miejsca z podpisu - robisz dokładnie to czego ja nie zrobię nigdy - nie jara mnie to, modelki też nie a w świecie mody
    może wywołać co jedynie uśmieszek... także stylizacje w kiecuniach dla grzecznych pań nas nie kręcą także sorry ale nasze fashion jest z innej galaktyki

jeżeli nadal nie rozumiesz to służę linkami z komentarzem - tylko wolałbym nie w swoim temacie
    Ostatnio edytowane przez Jacek S ; 10-02-2012 o 00:58

Domyślnie

Fotka B&W bardzo mi się podoba. Jedyna rzecz o której pomyślałem to, że mega czysta i gładziutka skóra nie pasuje mi do tego siatkowego ciucha, który jednak mówi "jestem niegrzeczna".

A co do urody modelki/modela, to jeśli ona wygląda jak facet to muszę chyba przemyśleć moją orientację seksualną
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

lubie, ale za duzo skore wygladziles
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

obrabiać skórę to trzeba umieć - ja nie umiem nie ma mnie kto uczyć hah

Domyślnie

przecie bylo nie ruszac ladna cere ma!
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie