Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: next

Domyślnie next

1

czyli uczę się dalej

Domyślnie

Kadr mi pasuje. Ogólnie zdjęcie nie, ale ja ogólnie nie lubię takiego ustawienia światła w fashion - za bardzo zatracają się rysy twarzy, które u modelek przeważnie są bardzo wyraźne. Gdyby użyć jednej lampy głównej z lewej strony to zdjęcie zrobiłoby się dużo bardziej "3D" i myślę że efekt końcowy byłby dużo lepszy.
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 21-01-2012 o 16:48 Powód: Druga część wypowiedzi nieaktualna.

Domyślnie

Przeczyściłam wątek z rozmowy nie na temat. Przypomnę zarówno oglądającym, jak i autorowi, że to dział zdjęciowy. Jeśli ktoś ma ochotę zostawić komentarz - niech dotyczy on zaprezentowanej fotografii. Dla pozostałych tematów proponuję PMki lub ubitą ziemię.

Domyślnie

Podoba mi się kadr. Nie jesteś niewolnikiem formatu matrycy narzuconego przez producenta aparatu. Ja może trochę bym przyciemnił, żeby twarz była trochę bardziej wyraźna. Może kontrast trochę jeszcze podbił. Modelka świetna i dobrze zagrała.
    prawie jak Nikon

Domyślnie

Mnie się nie podoba jeden szczegół - cień nóg modelki sprawia że mam skojarzenia z pająkiem. (chyba że tak miało być.)

Domyślnie

masz rację - sam do końca nie byłem pewien czy go usuwać czy nie - w końcu zdecydowałem się na tą lekką irracjonalność

2

Ostatnio edytowane przez mpwt ; 21-01-2012 o 21:58

Domyślnie

tym razem B&W

3

Domyślnie

1.prawa dłoń wyszła niekorzystnie,
    2.modelka z bardzo dziwną urodą -wygląda jak facet!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sanderus Zobacz posta
    2.modelka z bardzo dziwną urodą -wygląda jak facet!
    spoko, ja akurat nie znam tak wyglądających facetów - widocznie mamy inne doświadczenia

Domyślnie

Też nie znam, ale nie byłem nigdy we Wrocławiu może dlatego

@m737 Wystylizuj Ty ją w końcu inaczej. Nie odnoszę się teraz do tej sesji tylko do ogółu - na każdej wygląda identycznie. No kiedyś tam jej włosy w kucyk spiąłeś... Weź jakąś wizażystkę/fryzjerkę/stylistkę i niech się bawi. Po co robić dziesiątki takich samych zdjęć, jak można zróżnicować.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów