Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Audi A4 B7

Domyślnie Audi A4 B7

Sesja odbyła się już jakiś czas temu, ale zachęcony w innym wątku postanowiłem opublikować i tutaj. Liczę na Wasze komentarze!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Domyślnie

ogolnie dobrze pokazane autko choc na upartego na niektorych fotkam mozna sie do czegos troche przyczepic
    na 6 uciete nadkole jakos rozprasza

pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

ogólnie nieźle. Na 1 i2 uzywałeś jakiegos mocowania na aparat czy trzymałeś w rece? Nad wnętrzem mógłbys trochę popracować bo fotka niezła, ale trochę światełka brakuje jak dla mnie.Co do 6 to zgadzam się z przedmówcą. w 8 kadr mi nie pasuje.
    samochód super, ale chyba potrzebujesz jakiejś innej miejscowki na niego bo jak dla mnie to średnio wyszło. Najbardziej podoba mi się środek mimo, że brakuje światełka
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    ogolnie dobrze pokazane autko choc na upartego na niektorych fotkam mozna sie do czegos troche przyczepic
    to śmiało, po to właśnie wrzucam

Cytat Zamieszczone przez aikidudi
    ogólnie nieźle. Na 1 i2 uzywałeś jakiegos mocowania na aparat czy trzymałeś w rece? Nad wnętrzem mógłbys trochę popracować bo fotka niezła, ale trochę światełka brakuje jak dla mnie.Co do 6 to zgadzam się z przedmówcą. w 8 kadr mi nie pasuje.
    samochód super, ale chyba potrzebujesz jakiejś innej miejscowki na niego bo jak dla mnie to średnio wyszło. Najbardziej podoba mi się środek mimo, że brakuje światełka
    1 i 2 z ręki.
    auto już sprzedane, przypuszczam, że już więcej nie będzie mi dane go fotografować.
    Dzięki za komentarz.

Uprawnienia umieszczania postów