Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: W oddali

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

2 zdecydowanie. Pomijam już fakt, że na 1 morze się wylewa i zabrakło dynamiki widocznej na 2
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dla mnie dwójka ze względu na światło. Trochę boli ten przepał, ale nie ma co robić z tego tragedii. Za to mz zbyt ciemno na dole, może sięgnij śmielej w obróbkę..? No i rzeczywiście, ten Cypr to wcale nie tylko plaża. Czuję, ze jeszcze z tego pieca będzie chlebek.
    Przepał został z premedytacją, bo chciałem podkreślić, że jednak tam jest słońce i najjaśniejszy punkt kadru, jak wygaszałem to zdjęcie traciło klimat moim zdaniem... A o ile Twoja wersja nieźle wygląda, to jednak podchodziłem delikatnie do podłogi bo nie chciałem eksponować tej pomarańczy rozlanej na drzewkach...

A co do drzewek to chyba są winorośla, nie byłem na dole i nie przyglądałem się z bliska

Domyślnie

No to będę oryginalny
    Normalnie wolę kolorystykę jak w 2, ale... z jakiegoś nieznanego mi powodu 1 mnie powala - lepiej oddaje perspektywę? czaruje?

Może ktoś mi to wyjaśni?
    D700, moje Koty Norweskie Leśne http://unavoce.pl, mój Kryzys wieku średniego http://kryzys-wieku.blogspot.com

Domyślnie

Dwójeczka ma w sobie potencjał i zdecydowanie lepiej wypada na tle nr 1
    Z uwagami Kolegów masz bdb fotografie
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów