Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: W oddali

Domyślnie W oddali

Tym razem nieco inne kadry z tego samego miejsca co ostatnio. Drugie zdjęcie trochę zafarbione przez słońce na pomarańczowo... co myślicie? Dodaje klimatu zachodu, czy raczej psuje zdjęcie?

1.

2.

Domyślnie

Zdjęcie fajne, kadr mi się podoba. Wybieram 2 chociaż 1 też jest OK. Szkoda, że jest wypalenie na słońcu.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

a kij z tym wypaleniem .Mi się podobają oba i sie nie mogę zdecydować

Domyślnie

Super, ale ty tam poszalejesz!
    Jak widac masz o wiele wiecej do pokazania niz tylko plaze.....patrzac na te rowno posadzone drzewka pobawil bym sie w uzycie tego jako temat glowny

Domyślnie

Pierwsze świetne, ale drugie mnie mocno odrzuca.
    D90 | N18-105 | N50/1.8D
    Eizo s2243w

Domyślnie

Jak dla mnie 2,fajne niebo , co to za drzewka?

Domyślnie

Ładna 2 ciepła. bardziej odpowiednia dla miejsca, które przedstawiasz ...
    NIKON

Domyślnie

Dla mnie dwójka ze względu na światło. Trochę boli ten przepał, ale nie ma co robić z tego tragedii. Za to mz zbyt ciemno na dole, może sięgnij śmielej w obróbkę..? No i rzeczywiście, ten Cypr to wcale nie tylko plaża. Czuję, ze jeszcze z tego pieca będzie chlebek.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hateom Zobacz posta
    Drugie zdjęcie trochę zafarbione przez słońce na pomarańczowo... co myślicie? Dodaje klimatu zachodu, czy raczej psuje zdjęcie?
    Moim zdaniem dodaje i dlatego wg mnie jest lepsze. Bardzo fajnie to wyszło na dwójce.

Domyślnie

Dwójeczka właśnie przez to, że cieplej podana MZ lepiej się prezentuje, mi się podoba
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów