Szukaj
To samo wrażanie odnoszę co kolega Nemeth czyli że krzywo. A co do zdjęcia to miejscówka fajna lecz brak światła i kadr który nam zaserwowałeś to przeciętnie jak na CiebieWiem i nie tylko ja że stać Cię na więcej
![]()
Kadr zbyt ciezki a oczy biegaja po kadrze szukajac czegos ciekawego. Fajna dokumentalna fotografia, nic oprocz tego.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Nie jest za ciekawie przede wszystkim ze względu na nieciekawe światło, a w zasadzie jego brak. Ten ciemny kawałek czegoś po prawej też nie jest plusem. Do tego dochodzi mocny przechył w lewo, ale Wy tam wszyscy pomykacie po lewej więc nie wiem czy to wada, czy siła przyzwyczajenia.
Trochę z rozmiarem przesadziłeś.
Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 18-01-2012 o 22:06
LED ZEPPELIN
Chyba kojarzę to miejsce i ... jeśli dobrze pamiętam, to nie jest łatwo o ciekawy kadr.
Kompozycji powyższego zdjęcia w ogóle "nie rozumiem", nie trafia do mnie w żaden sposób - wzrok mi lata po całości.
Warunki iście irlandzkie, czyli szaro-buro. Jeśli takie było założenie, to... udało Ci się przekazać ten klimat.
Osobiście kombinowałbym tu z B&W.
Uwagi co do przechyłu wydają się byc słuszne.
Ja bym poszedł jeszcze dalej z tym klimatem,w stronę średniego "low keyu",z winietką....
Ciąłbym dół ,bo jest go za dużo i jak na taki klimat,to deko zbyt mocne kolorki,mz ofc..
Ogólnie to bez szału,ale OK,dla mnie oczywiście...
Pozdrawiam
Andrzej.
dzieki panowie, cóż, ja bym to nazwał tak - surowy portret natury ;]
Borregaard slusznie prawi . Ale i tak jest na co popatrzec .
Ciekawe miejsce, takie z gatunku trudnych do pokazania.
Sam miałem przyjemność będąc w Norwegii zmierzyć się z takimi klimatami. I pomimo, że u mnie światełko było eleganckie, to niezbyt podołałem, aby jakiś atrakcyjny kadr wykroić.
Tutaj podobają mi się kolorki. I moim skromnym zdaniem konwersja do BW tylko pogorszyła by czytelność tego kadru.
Sieczka i papla by sie zrobiła.
Skontaktuj się z nami