Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Mostek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Jak na Ciebie to wyjątkowo słabo, ani tu kadru ani światła nie ma.

Do tego odnoszę wrażenie, że nieco krzywo

Domyślnie

To samo wrażanie odnoszę co kolega Nemeth czyli że krzywo. A co do zdjęcia to miejscówka fajna lecz brak światła i kadr który nam zaserwowałeś to przeciętnie jak na Ciebie Wiem i nie tylko ja że stać Cię na więcej

Domyślnie

Kadr zbyt ciezki a oczy biegaja po kadrze szukajac czegos ciekawego. Fajna dokumentalna fotografia, nic oprocz tego.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Nie jest za ciekawie przede wszystkim ze względu na nieciekawe światło, a w zasadzie jego brak. Ten ciemny kawałek czegoś po prawej też nie jest plusem. Do tego dochodzi mocny przechył w lewo, ale Wy tam wszyscy pomykacie po lewej więc nie wiem czy to wada, czy siła przyzwyczajenia.
    Trochę z rozmiarem przesadziłeś.
    Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 18-01-2012 o 22:06
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Chyba kojarzę to miejsce i ... jeśli dobrze pamiętam, to nie jest łatwo o ciekawy kadr.
    Kompozycji powyższego zdjęcia w ogóle "nie rozumiem", nie trafia do mnie w żaden sposób - wzrok mi lata po całości.
    Warunki iście irlandzkie, czyli szaro-buro. Jeśli takie było założenie, to... udało Ci się przekazać ten klimat.
    Osobiście kombinowałbym tu z B&W.
    Uwagi co do przechyłu wydają się byc słuszne.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ja bym poszedł jeszcze dalej z tym klimatem,w stronę średniego "low keyu",z winietką....
    Ciąłbym dół ,bo jest go za dużo i jak na taki klimat,to deko zbyt mocne kolorki,mz ofc..
    Ogólnie to bez szału,ale OK,dla mnie oczywiście...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

dzieki panowie, cóż, ja bym to nazwał tak - surowy portret natury ;]

Domyślnie

Borregaard slusznie prawi . Ale i tak jest na co popatrzec .

Domyślnie

Ciekawe miejsce, takie z gatunku trudnych do pokazania .
    Sam miałem przyjemność będąc w Norwegii zmierzyć się z takimi klimatami. I pomimo, że u mnie światełko było eleganckie, to niezbyt podołałem, aby jakiś atrakcyjny kadr wykroić.
    Tutaj podobają mi się kolorki. I moim skromnym zdaniem konwersja do BW tylko pogorszyła by czytelność tego kadru.
    Sieczka i papla by sie zrobiła .

Uprawnienia umieszczania postów