Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Domyślnie

APPCRASH to skrót od application crash, a o rundll32.exe można poczytać tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rundll
    Podeprę to co piszą koledzy powyżej - wygląda na wirusa lub trojana. Może warto przeskanować system innym atywirusem niż comodo?

Domyślnie

rada:
    - nie uzywac antyvirusa comodo
    - nie uzywac ccleaner
    ja obstawiam ze ktorys z nich namieszał...

moze ktos sie obruszy ale NIS to jedyny antywirus a co do czyszczenia rejestru... olac cieplym moczem a raz na 2-3 lata reinstal jak cos

Domyślnie

A dlaczego nie uzywac CCleanera? Naprawde zacny program. Kiedys usuwalem wszystko recznie, a teraz "klyk i poszlo". Oczywscie kazdy program nalezy uzywac z umiarem i miec do niego ograniczone zaufanie

Domyślnie

ccleaner jest bardzo ok, uzywam od lat na wielu komputerach i nigdy nie zrobil psikusa

Domyślnie

Dzięki wszystkim.
    Sprawdziłem COMODO, NOD32. Kazdy coś znalazł i usunął. Nistety problem pozostał.
    Dziś zrobie reinstalkę. I myślę, że to rozwiąże problem.

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Jeżeli masz aktywną funkcję przywracania systemu, przywróć system do dnia w którym wszystko działało poprawnie.
    Jeżeli operacja przywracania systemu nie pomoże, problem może być natury sprzętowej.

Domyślnie

Pebal. Naprawa systemu Win7 polega własnie na przywróceniu do punktu z przed problemu. Teoretycznie powinno pomóc ale mnie nic nie dało.
    Calme dzięki. Korzystałem kiedyż raz z CFix.
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal_C Zobacz posta
    Pebal. Naprawa systemu Win7 polega własnie na przywróceniu do punktu z przed problemu. Teoretycznie powinno pomóc ale mnie nic nie dało.
    To ja bym sprawdził sprzęt. Zapuść Prime 95.

Domyślnie

Hej, potwierdzam, że ...... format C:\ rozwiązał jak na razie problem .

Dzięki
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów