Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zielony zachód

Domyślnie Zielony zachód

To zdjęcie z sobotniej wycieczki (tak, na Cyprze jest teraz najbardziej zielona pora roku...), bezchmurne niebo na wieczór zrobiło się o wiele ciekawsze i wyszło mi coś takiego:

Domyślnie

Bardzo przyjemny w odbiorze. Gratuluję !
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Z chęcią pozbył bym się tego dołu tak aby drogi nie było. Ogólnie przyjemne w odbiorze

Domyślnie

Świetne uczucie głębi!
    D90 | N18-105 | N50/1.8D
    Eizo s2243w

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Z chęcią pozbył bym się tego dołu tak aby drogi nie było. Ogólnie przyjemne w odbiorze
    Zdecydowanie za Jarkiem, ciutkę dłuższa ogniskowa i po problemie. Ewentualnie cięcie. Temat bardzo dobry.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ależ faktury na podeście ... Kapitalnie. Uwagi co do ciecia popieram
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Pomysł miałem taki, żeby domknąć zdjęcie od dołu, stworzyć taką naturalną ramkę, ale dobrze, że eksperymentowałem też z innymi kadrami - bez drogi też się znajdzie

Dzięki za uwagi i spostrzeżenia!

Domyślnie

Odnosze wrazenie ze kiedy tylko nie wyjdziesz z aparatem natychmiest na niebie pojawia sie odpowiednia ilosc ciekawych chmur. Ja mam odwrotnie, moje angielskie chmury nie znaja umiaru, albo full sky albo patelnia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrm100 Zobacz posta
    Odnosze wrazenie ze kiedy tylko nie wyjdziesz z aparatem natychmiest na niebie pojawia sie odpowiednia ilosc ciekawych chmur. Ja mam odwrotnie, moje angielskie chmury nie znaja umiaru, albo full sky albo patelnia...
    To raczej działa na odwrót... Jak widzę przez okno odpowiednią ilość ciekawych chmur to wychodzę z aparatem Ale fakt, ostatnio wyjątkowo sprzyjające warunki miałem kilka weekendów z rzędu. Wyjątkowo, bo to raczej rzadkość na Cyprze, tutaj standard to niebieskie niebo przez 90% czasu...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów