Przecież to ładnie ujęta ładna dziewczyna i do tego ładnie ubrana i nawet światło jest chyba ładne. Rzeczywiście trzeba było ją podrasowywać?
Szukaj
Przecież to ładnie ujęta ładna dziewczyna i do tego ładnie ubrana i nawet światło jest chyba ładne. Rzeczywiście trzeba było ją podrasowywać?
no to panowie - daje pole do popisu. orginał zdjecia, wszelkie propozycje mile widziane!!
wrzuciles foty w adobe rgb i stad na www kolory sa wyprane mocniej niz w rzeczywistosci. chociaz zafarb pomaranczowy i tak mi sie nie podoba...wole taki jak ponizeji jeszcze jedno: jak zapodajesz zdiecie do zabawy i juz zmniejszasz, to chociaz nie tak, by bylo widac jotpegowe kwadraty...
pozdr
adam
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
A dla mnie przede wszystkim zdjątko niezbyt ostre jest od samego początku.
GO rozciąga się na ramieniu na sweterku co widać dobrze na oryginale i nie tylko, a twarz jakby nie teges.
Mi to nie gra.
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
kolejny wątek o poprawianiu twarzy modelki, z tym że tutaj od razu bazowany na tutku Stiga (zobaczysz Stig jeszcze ludzie Cię przeklną że wogóle pokazałeś drogę i teraz siedzą i dłubią, ale praktyki troszkę brak i nie wychodzi jakby chcieli)
tak tochę na szybko (z uwagi na kompresję pierwotnego zdjęcia pojawiły się takie żółte plamy przy korekcji odcienia dla skóry - makrobloki JPG, którymi nie chciało mi się bawić dokładniej):
pozdrawiam
maruda
PS Materiał początkowy na forum opublikowany jest dość mocno skompresowany - pozwoliłem sobie zatem nazwać modelkę Magda Kompresja![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
co Wy macie z tymi oczami.... na każdym ze zdjęc, imho za bardzo wybielone
Madziulek, ale ja nie wybielałem tych oczu, wziąłem tylko obrazek pierwotny i globalnie zmieniłem ekspozycję (bo za ciemno dla mnie było), potem "balast" bieli, a potem się już bawiłem w retuszu trochę i koniec... tak więc spójrz na oryginalne zdjęcie i zobacz jakie tam są białka oczu (można co prawda je przygasić, ale nie widziałem potrzeby)
pozdrawiam
marudny maruda
szkoda, że to już nie to samo forum...
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Skontaktuj się z nami