co Wy na to???
Szukaj
co Wy na to???
Pierwsze wrazenie i pierwsza mysl - za duzo 'szopa'
Drugie wrazenie - ladnie ale mimo wszystko jakos malo naturalnie...
Faktycznie ładnie...i faktycznie trochę sztucznie...ale przede wszystkim ładnie.
D50 i trochę złomu| Tylko Chuck Norris ma idealnie czystą matrycę
przesadziles z rozjasnianiem bialek... Nie widzisz tego?
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
ladnie, tylko ta obrobka troche slabo. Do tego jeszcze WB niezbyt (tak na szybkosci R-22 B+21 w swiatlach i o niebo lepiej).
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
przyjelem słowa krytyki![]()
ps. stig - białka rozjaśniałem z pomocą twojwgo tutka![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Modelka pieknie spojrzala, zabraklo bardziej zdecydowanego kadru , o obrobce wole nie pisac, bo w sumie nie ma o czym - tragedia.
Ja sie tam nie znam, moze dlatego mi sie podoba![]()
Zaziel mowisz ze obrobka jest tragiczna, moze to rozwiniesz bo z takiego stwierdzenia nic nie wynika..
Z mojego rozwijania takich wątków nie wynika nic miłego zazwyczaj. Napiszę tylko, ze kolorystyka tego portretu narzuca mi skojarzenia rodem z mieszalni farb malarza pokojowego z lat 80 tych, gdzie krolujaca barwa byla lososiowa dengrengolada. By bawic sie w obrobki trzeba zrobic dobre jakosciowo zdjecie, lub przynajmniej miec pojecie o ratowaniu czegos , co sie popsulo. To piekne dziewcze ma skore w odcieniu mocno pseudowieczorowego pudru pokrywajacego zreszta nie tylko twarz, ale i reszte klatki.O nie bialym bialym na tej focie chyba nie musze pisac. Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami