Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: magda 3

Domyślnie magda 3

co Wy na to???

d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

Pierwsze wrazenie i pierwsza mysl - za duzo 'szopa'
    Drugie wrazenie - ladnie ale mimo wszystko jakos malo naturalnie...

Oszczędny w słowach Awatar micruz
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Faktycznie ładnie...i faktycznie trochę sztucznie...ale przede wszystkim ładnie.
    D50 i trochę złomu | Tylko Chuck Norris ma idealnie czystą matrycę

Domyślnie

przesadziles z rozjasnianiem bialek... Nie widzisz tego?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

ladnie, tylko ta obrobka troche slabo. Do tego jeszcze WB niezbyt (tak na szybkosci R-22 B+21 w swiatlach i o niebo lepiej).
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

przyjelem słowa krytyki

ps. stig - białka rozjaśniałem z pomocą twojwgo tutka
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszMM Zobacz posta
    ps. stig - białka rozjaśniałem z pomocą twojwgo tutka
    Ale moj tutek nie byl robiony na tym zdjeciu, prawda?! Do kazdej pracy trzeba podejsc indywidualnie, a nie sugerowac sie ustawieniami narzedzi czy wrecz w ogole wykonywac wszystkie operacje tam pokazane.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Modelka pieknie spojrzala, zabraklo bardziej zdecydowanego kadru , o obrobce wole nie pisac, bo w sumie nie ma o czym - tragedia.

Domyślnie

Ja sie tam nie znam, moze dlatego mi sie podoba

Zaziel mowisz ze obrobka jest tragiczna, moze to rozwiniesz bo z takiego stwierdzenia nic nie wynika..

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Z mojego rozwijania takich wątków nie wynika nic miłego zazwyczaj. Napiszę tylko, ze kolorystyka tego portretu narzuca mi skojarzenia rodem z mieszalni farb malarza pokojowego z lat 80 tych, gdzie krolujaca barwa byla lososiowa dengrengolada. By bawic sie w obrobki trzeba zrobic dobre jakosciowo zdjecie, lub przynajmniej miec pojecie o ratowaniu czegos , co sie popsulo. To piekne dziewcze ma skore w odcieniu mocno pseudowieczorowego pudru pokrywajacego zreszta nie tylko twarz, ale i reszte klatki.O nie bialym bialym na tej focie chyba nie musze pisac. Pozdrawiam.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów