Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kowboj-ka

Domyślnie Kowboj-ka

portret z domowego studia
    i jak teraz lepiej ?

Domyślnie

Spojrzenie w 2 ladne ,oraz 5 na plus .szkoda tylko ze te fredzelki opadly na oczko ,taki maly detal ale trzeba zwracac uwage

Domyślnie

stylizacja trąci kiczem a wykonanie jest kiepskie

Domyślnie

stylizacja jest przeokropna...a nawiązując do oświetlenia to w większości twarrz jakas niedoświetlona

Domyślnie

Podoba się, szczególnie jedyneczka. Świetna stylizacja
    D300s / 10-24mm / 35mm / 85mm

shaolin1
    Gość

Domyślnie

Konsekwentnie, też coś napiszę...
    Widać postępy, rozwój; coraz ciekawsze zdjęcia, jakieś warunki studyjne. Jest ostro o przyzwoicie dobrane kadry ( z wyjatkiem 1.).
    Do rzeczy:
    1. trochę nie podobają mi się obcięte łokcie czyli za wąski kadr, trochę te cienie na twarzy
    2., 3., 4. - niezbyt dobrze oświetlona twarz modelki
    5. to co wyżej ale ogólnie ciekawie to B&W wygląda, no i na pewno lepiej niż ten słodki różowy kolor.
    Przez ten kiepsko dobrany róż i reszta stroju zdjęcia wyglądają trochę jak to wyżej napisano "kiczowato" jakby były robione pod nk albo facebooka.

Taka moja opinia. Nikt nie musi się z nią zgadzać.

PS.
    Nie przejmuj się komentarzami nadętych "artystów" którzy tylko potrafią napisać że zdjęcie jest kiepskie. Każdy jakoś zaczyna i się uczy. Tu widać podstępy więc to trzeba zauważać a nie gnębić ludzi, nie pisząc przy tym nic konstruktywnego.
    Mam nadzieję że jeszcze ktoś coś napisze co pomoże koledze od strony technicznej poprawić zdjęcia.

Uprawnienia umieszczania postów