Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Wspomnienie lata ...

...za oknem zimno i biało a w głowie jak zawsze co roku tęsknota za pełnymi słońca dniami

Pozdrawiam
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Nie wiem czy to było robione ze statywu, nie wiem czy był wypoziomowany - ale skrajny lewy pień drzewa oraz skrajne prawe pnie drzew wywołują u mnie wrażenie lekkiego walenia się w prawo.
    Światełko, kadr i pora roku - fajne
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Ja wspominam teraz mazurskie drogi przejechane przed laty na rowerku w miłym towarzystwie
    Co do tego "walenia się" to jednak kolarz/kolarka jedzie prosto
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Nie wiem czy to było robione ze statywu, nie wiem czy był wypoziomowany - ale skrajny lewy pień drzewa oraz skrajne prawe pnie drzew wywołują u mnie wrażenie lekkiego walenia się w prawo.
    Zrobienie tego zdjęcia wygladało tak że jechałem samochodem , zobaczyłem przed sobą tą drogę i osobę na rowerze w oddali , szybko zatrzymałem samochód , awaryjne , aparat z plecaka( akurat miałem zapięte 70-200 2. i kilka szybkich strzałów nie bardzo miałem gdzie wjechać samochodem żeby zostać tam dłużej i uzyć statywu ... niestety
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Co do tego "walenia się" to jednak kolarz/kolarka jedzie prosto
    Aby jednoznacznie potwierdzić ten fakt - musielibyśmy mieć tu film a nie zdjęcie
    Na zdjęciu nigdy nie widać, czy przypadkiem nie jedzie "wężykiem"
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Uprawnienia umieszczania postów